Väinönkadulla Kauppakadun ja Yliopistonkadun välisellä osuudella alkaa pääsiäisen jälkeen 24.4.2019 työvaihe, jossa asennetaan katulämmitys ja -kiveykset.

Väinönkadusta aidataan puolet kerrallaan työmaa-alueeksi. Jalankulku- sekä pyöräliikenne sallitaan ainoastaan kadun varrella oleviin liikkeisiin. Muuten kevyen liikenteen läpikulku Väinönkadulla välillä Kauppakatu–Yliopistonkatu estyy. Kiertotieksi suositellaan Asemakatua.

Autoliikenne Väinönkadun työmaa-alueella muuttuu yksisuuntaiseksi ja ajaminen on mahdollista Yliopistonkadulta Vapaudenkadun suuntaan. Kulkumahdollisuus Kauppalaispihan huoltotunneliin säilyy. Myös Terveystalon saattoliikenteelle varataan paikka sisäänkäynnin läheltä.

Nyt käynnistyvä Väinönkadun saneerauksen vaihe kestää arviolta kuukauden. Työn edetessä katutilaa vapautuu jatkuvasti, jolloin myös kadulla liikkumiseen on luvassa helpotusta.

Väinönkadun peruskorjauksen viimeinen vaihe käynnistyy näillä näkymin toukokuun lopulla. Silloin Väinönkadun ja Yliopistonkadun risteys suljetaan kokonaan liikenteeltä ja ajo kiinteistöille hoituu Vapaudenkadun suunnasta. Viimeisen vaiheen tarkemmista liikennejärjestelyistä tiedotetaan ennen uuden työvaiheen käynnistymistä.


Lisätiedot: 
• rakennuttajainsinööri Erja Mutanen, p. 014 266 4086, erja.mutanen[at[jyvaskyla.fi
• rakennuttaja Juha Vento, p. 014 266 5142, juha.vento[at]jyvaskyla.fi

 

Asiasanat: