Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu opetukseen netissä tai
puhelimitse 014 266 4079, 014 266 4050

Lisätietoja:

Pirjo Linna 
Jyväskylän kansalaisopisto 
p. 014 266 4079

Mervi Kinnunen 
Jyväskylän kansalaisopisto 
p. 014 266 4050

Haku Jyväskylän kansalaisopiston lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen on käynnissä päättyen 15.5.2019. Taiteen perusopetusta annetaan alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille arkkitehtuurissa, kuvataiteessa, musiikissa, teatteritaiteessa ja sanataiteessa. Tuleva syksynä sanataiteen opintotarjonta laajenee vauva- ja taaperosanataiteen opetuksella. Ryhmiä on kaksi, Sananmaistajat 6kk–1-vuotiaille ja Sananmetsästäjät 1–3-vuotiaille.

Taiteen perusopetusta ympäri Jyväskylää

Taiteen perusopetuksen opinnot voi aloittaa missä tahansa ikävaiheessa. Opinnoissa ei vaadita erityislahjakkuutta, vaan tärkeintä on tekemisenhalu ja kiinnostus taiteen maailmaan. Opetus on tavoitteellista ja opetussuunnitelman mukaista. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä, joten luomisen ilo, kaverisuhteet ja hyvä yhteishenki korostuvat. Poikkeuksen ryhmäopetukseen muodostaa musiikki, jossa on tarjolla myös yksilötunteja.

Opetuspisteitä on eri puolilla Jyväskylää taiteenalasta ja ikäryhmästä riippuen. Opetusta annetaan Tikkakoskella, Palokassa, Jyskässä, Vaajakoskella, Jyväskylän keskusta-alueella, Keljonkankaalla, Mankolassa ja Korpilahdella. Kuvataidekoulussa (Kauppakatu 12) annetaan arkkitehtuurin ja kuvataiteen opetusta laajan oppimäärän mukaisesti.

Jos kevään hakuaika menee vahingossa ohi, voi vapaana oleville oppilaspaikoille ilmoittautua vielä 1.8.2019 lähtien. Kätevimmin ilmoittautuminen tapahtuu netissä. Ilmoittautumisen jälkeen uusi oppilas voi käydä kerran tutustumassa opetukseen ennen kuin tekee lopullisen päätöksen harrastuksen aloittamisesta. Opetus alkaa elokuussa.

Lisätietoja opetuksesta saat lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen verkkosivulta.