Jyväskylän liikuntapalvelut ja Keski-Suomen liikunta ry järjestivät yhteistyössä paikallisille liikuntatoimijoille tarkoitetun Seurafoorumin kaupungin pääkirjastolla keskiviikkona 27.3. Tapahtumassa oli osallistujia noin 50 paikallisesta urheiluseurasta keskustelemassa ajankohtaisista liikunta-alan aiheista.

Tällä kertaa Seurafoorumissa esillä olivat liikuntatapahtumien järjestäminen Jyväskylässä, Hippos 2020 hankkeen eteneminen sekä keskustelunaiheena kaupungin liikuntaolosuhteet ja tilat sekä seurojen yhteistyön kehittäminen. Keskusteluissa paikallisen liikuntatoiminnan kehityskohteiksi nousivat mm. pienten seurojen yhteistyön lisääminen, koulujen tilojen käytön tehostaminen sekä vuorojaon suunnittelun kehittäminen.

Seurafoorumi on nykyisessä muodossaan ollut toiminnassa jo 1990-luvun lopulta alkaen. Tilaisuus järjestetään kerrasta kahteen vuodessa ja sen tarkoituksena on toimia paikallisen liikuntatoiminnan kehitysalustana. Seurafoorumissa keskustelua käydään niin paikallisen liikuntakentän ajankohtaisista aiheista, kuin tulevaisuutta koskevista ideoista.

Lisätietoja

Anna-Leena Sahindal, suunnittelupäällikkö Jyväskylän liikuntapalvelut
anna-leena.sahindal[a]jkl.fi, p. 014 266 4308

Laura Härkönen, seurakehittäjä Keski-Suomen liikunta ry
laura.harkonen[a]kesli.fi, p. 050 339 0459

Asiasanat: