Kulttuuri- ja liikuntalautakunta keskusteli kokouksessaan 20.3.2019 ilmoitusasioissa pesäpallon sijoittumisesta uuden Hippoksen kokonaisuuteen.

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta keskusteli kokouksessaan 20.3.2019 ilmoitusasioissa pesäpallon sijoittumisesta uuden Hippoksen kokonaisuuteen. Lautakunta totesi, että uutta Hippoksen aluetta rakennettaessa huippupesäpallo keskitetään Koskenharjun kentälle. Tuleva kesä 2019 pelataan vielä Hippoksen nykyisellä pesäpallokentällä.

Koskenharjun kentälle tarvittavien kunnostus- ja muutostöiden suunnittelu on aloitettu ja ne toteutetaan mahdollisimman pysyvinä ratkaisuina kevääseen 2020 mennessä.

 

Osana Hippoksen kokonaisuutta on alkamassa alueelle rakentuvan Hippoksen liikuntapuiston suunnittelu. Liikuntapuiston toteuttamisesta vastaa Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut.

 

Hippoksen liikuntapuistoon on tarkoituksena luoda monipuoliset kuntalaisille vapaat ulkoliikuntamahdollisuudet ja suunnitelmissa on mukana myös ylimmän sarjatason pesäpalloon ja muuhun liikuntaan soveltuva monikäyttöinen ulkoareena. Suunnittelun edetessä tullaan myös kaupunkilaisten näkemyksiä hyödyntämään mahdollisimman laajasti. Tarvittavat poliittiset päätökset etenevät osana tulevien vuosien talousarviokäsittelyjä.

 


Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki,

- kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Antti Saleva, p. 040 734 8106

- kulttuuri- ja liikuntalautakunnan varapuheenjohtaja Ari-Pekka Liukkonen, s-posti: ari-pekka.liukkonen (at) jkl.fi

- sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, p. 014 266 4033

- kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, p. 014 266 4001