Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu Kylän Kattaus -liikelaitos lopettaa sähköisen välipalapassipalvelun 31.5.2019 määräaikaisen sopimuksen päättyessä. Sähköisiä välipalapasseja voi ostaa koulujen kevätlukukauden päättymiseen saakka. Mikäli asiakkailla jää kokeilun aikana maksettuja aterioita sähköiseen lippulompakkoon, hän voi käyttää ne vuoden 2019 loppuun mennessä. Kokeilun päätyttyä välipalan voi maksaa käteisellä tai etukäteen lunastetulla pahvisella välipalapassilla ja henkilökunta-aterian käteisellä kuten tähänkin saakka. 

- Saimme tästä kokeilusta arvokasta tietoa jatkoa varten. Selvitämme sähköisen maksamisen vaihtoehtoja ja tiedotamme jatkosta, kun sopiva ratkaisu löydetään, kertoo lasten ja nuorten ruokailun vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen. 

Kylän Kattaus myy maksullista välipalaa niillä kouluilla, joissa siitä on sovittu koulun kanssa. Tarjolla on muun muassa täytettyjä sämpylöitä, hedelmiä, juurespaloja, jogurttia ja viiliä. Välipalavalikoimassa saattaa olla vaihtelua. Välipalan tarkoitus on tukea oppilaan jaksamista pitkän koulupäivän aikana. Välipalan voi ottaa myös mukaan koulupäivän jälkeen alkaviin harrastuksiin. Maksullinen välipala on saanut alkunsa Lasten Parlamentin toiveesta.  

Lisätietoja:
-  lasten ja nuorten ruokailun vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen, p. 014 266 8330
- lasten ja nuorten ruokailun palvelupäällikkö Leena Rinneaho, p. 014 266 8334
- www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu/koulut