Jyväskylän Harjun kupeessa sijaitseva Mäki-Matin perhepuisto on ollut tärkeä paikka jyväskyläläisille jo 40-vuoden ajan. Syntymäpäivää juhlitaan puistossa pitkin vuotta erilaisilla koko perheen tapahtumilla. Koko perheen iltajuhla on 13.3. klo 17 alkaen.

Keskiviikkona 13. maaliskuuta klo 17-19 Mäki-Matin perhepuistossa on ulkoiluteemainen iltajuhla. Iltajuhla sisältää toiminnallista ohjelmaa, poniratsastusta, makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessä oloa. 

Toukokuussa Yläkaupungin yö –tapahtuman yhteydessä on ohjelmaa perheen pienimmille. Syntymäpäiväjuhlinta jatkuu sen jälkeen Jyväskylän Kesä ja Valon kaupunki -tapahtumissa. Tarkemmat tiedot juhlavuoden isoista ja pienemmistä tapahtumista löytyvät Mäki-Matin perhepuiston facebook-sivulta

Suomen vanhimmassa perhepuistossa on ohjattua toimintaa ympäri vuoden  

Mäki-Matin perhepuisto on Suomen vanhin perhepuisto. Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelut järjestää puistossa ohjattua toimintaa ympäri vuoden. Kaikille käyttäjille ilmaista, avointa toimintaa ovat retket, tapahtumat, liikuntailtapäivät ja perhekahvilatoiminta. Ohjattua avointa toimintaa järjestetään myös koulujen loma-aikoina. Alle 3-vuotiaiden Muskari-toiminnasta peritään 3 euron kertamaksu. Puisto on avoin myös perheille. Omaehtoinen ajanvietto perhepuiston sisätiloissa ja pihalla onnistuu ja puiston leikkivälineet ovat vapaassa käytössä ma-to klo 8 - 15.45 ja pe klo 8 – 14. 

Mäki-Matin perhepuiston maksullista toimintaa ovat lasten kerhot ja perhekerhot. Kerhoja on 2-5 -vuotiaille lapsille 1-2 kertaa viikossa. Kerhokerta kestää 3,5 tuntia. Varhaiskasvatuksen kerhot ovat hyvä vaihtoehto 2-6-vuotiaille lapsille, jotka eivät tarvitse hoitoa kokopäiväisesti. Kerho sopii myös kotihoidossa oleville lapsille, joille halutaan säännöllistä ryhmätoimintaa. Perhekerho on ohjattua toimintaa, jossa vanhempi ja lapsi käyvät yhdessä. Perhekerho tarjoaa tukea vanhemmuuteen, vertaistukea ja yhdessäoloa. Kerhoihin ja perhekerhoihin haetaan sähköisen haun kautta

Lisätietoja:
apulaisjohtaja, Anna Nurmesniemi, Mäki-Matin perhepuisto, p. 014 266 3335