Pääkirjasto on suljettu talvilomaviikon viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 2.–3.3. Sulkuaikana kirjaston portaikon ylle ripustetaan isokokoinen valotaideteos, Lastu.

Lisätietoja:

Seija Laitinen-Kuisma 
kirjastotoimenjohtaja 
Jyväskylän kirjastopalvelut 
p. 014 266 4093 
seija.laitinen-kuisma[at]jyvaskyla.fi

Ripustuksen aikana kulku kirjaston portaikossa on kokonaan estynyt rakennustelineiden ja ripustajien työskentelyn vuoksi. Sulkupäätös on tehty asiakkaiden turvallisuutta ajatellen.

Valotaideteoksen ripustus liittyy pääkirjaston toiminnallisiin muutoksiin, joilla asiakastiloja on tehty viihtyisämmiksi ja vastaamaan asiakaskunnan käyttötarpeita. Lastu-teoksen on tehnyt työryhmä Mia Erlin ja Verna Kaipainen Helsingistä.

Sulkuviikonlopun aikana erääntyvistä lainoista ei tule sakkomaksuja asiakkaille.

Omatoimikirjastot palvelevat asiakkaita ympäri kaupunkia

Palokan ja Vaajakosken aluekirjastot ovat auki talvilauantaisin kello 11–15. Tämän lisäksi asiakkaiden käytettävissä on viisi omatoimikirjastoa. Keltinmäen, Kortepohjan, Kuokkalan, Tikkakosken ja Korpilahden kirjastoissa voi asioida omatoimisesti myös viikonloppuisin. Palokan aluekirjaston lehtilukutila Rauha on käytettävissä vuoden jokaisena päivänä klo 8–21.

Omatoimikirjastoihin kirjaudutaan sisään henkilökohtaisella kirjastokortilla ja nelinumeroisella pin-koodilla. Koodin saa kirjaston asiakaspalvelusta.

www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kirjastot/omatoimikirjastot

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto