Tänä vuonna suomalaiset veneilijät valitsivat Järvi-Suomen suosikiksi Korpilahti Marinan ja rannikkoalueen voittajaksi Bodön sataman.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n järjestämässä Vuoden vierasvenesatama -äänestyksessä äänestetään parasta rannikkoalueen ja Järvi-Suomen satamaa. Korpilahti on ollut kerran aikaisemminkin vuoden vierassatama ja saanut kunniamaininnan vuonna 2012 ja 2014.

Pohjois-Päijänteellä sijaitsevaan Korpilahti Marinaan on helppo veneillä ja Korpilahden keskustan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä. Äänestäjiltä satama sai kiitosta etenkin hyvästä palvelustaan.

– Korpilahden sataman kesä 2018 oli kuuma ja kiireinen. Avasimme ravintolan yhteyteen jäätelökioskin, ja se tuli todella tarpeeseen. Venetankkaukset saatiin korttiautomaattiin, eli nyt tankkaaminen onnistuu silloinkin, kun ravintola on suljettuna. Tulevalle kesälle on suunnitelmissa esiintymislava terassille ja terassin uudelleenjärjestelyä ja panostuksia asiakasviihtyvyyteen. Aktiviteetteja kehitellään myös, Korpilahti Marinan krouvari Janne Isotalo kertoo.

Lue koko uutinen Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n sivuilta