Lisätietoja

Heli Sohkanen, vastaava liikunnanohjaaja
heli.sohkanen[a]jkl.fi, p. 014 266 4272

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää helmi-maaliskuun aikana perinteisiä soveltavan talviliikunnan päiviä. Liikuntapäivissä on mukana avustajia ja tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Soveltavan liikunnan talvipäivä järjestetään Keljonkankaan hiihtomaassa tiistaina 19.2. kello 9-14. Tapahtuma on maksuton ja siellä on mahdollisuus osallistua mm. frisbeegolfiin, pulkkailuun, lumikenkäilyyn, ulkokuntopiiriin, erilaisiin pienpeleihin sekä ohjattuun luisteluun ja hiihtoon. Tapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 15.2. sähköpostilla osoitteeseen heli.sohkanen[a]jkl.fi tai puhelimitse numeroon p. 014 266 4272.

Talvipäivän lasten osio järjestetään kello 9-11 ja aikuisten osio kello 12-14. Hiihtorastilla on käytössä hiihtokelkka, mutta tavalliset sukset tulee ottaa itse mukaan. Luistelurastilla on käytössä luistelutukia ja –kelkka, omat luistimet tulee kuitenkin olla mukana (muutamia lainaluistimia löytyy paikanpäältä). Lisäksi käytettävissä on soveltavan liikunnan apuvälineitä, kuten Snowconfort, hippocampe sekä isoja pulkkia tyhjiötyynyllä. Hiihtomaassa olevalla laavulla on mahdollisuus makkaran paistoon ja omien eväiden syöntiin.

Soveltavan liikunnan laskettelupäivän järjestetään sunnuntaina 10.3. Laajavuoren hiihtokeskuksessa kello 10-15. Tapahtuma tehdään yhteistyössä hiihtokeskus Laajis Oy:n ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Tapahtumassa lasketellaan ohjatusti kelkka- ja pystylaskettelua (lumilaudalla ja suksilla). Opetustuokio kestää 60 minuuttia/hlö.

Hissilipun hinta (laskija + avustaja):
1 tunti / 10€
3 tuntia / 14€
Päivälippu 16€
Välinevuokra 10 € / h, 14 € / 3 h, 16 € / päivä

Sitovat ilmoittautumiset laskettelupäivään tiistaihin 5.3. mennessä. Ilmoittautuessa kerro laskijan ikä, koko, toiminta-aste, kelkka- vai pystylasku ja toivottu kellonaika. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostilla lasketteluajasta. Ilmoittautuminen lomakkeen https://goo.gl/forms/FKcKPjxK7JMlDQV42 kautta tai sähköpostilla osoitteeseen heli.sohkanen[a]jkl.fi. Laskettelun opetuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensisijaisesti paikat on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole päässeet ennen kokeilemaan laskettelua.

Katso lisää soveltavasta liikunnasta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/soveltava