Jyväskyläläinen Juicy Panda julkaisee Question Marks -debyyttisinglensä perjantaina 1.2. 2019 tärkeimmissä musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa kuten Spotify, iTunes ja Google Play Music. Kappaleen musiikkivideo julkaistaan myös perjantaina YouTubessa Jyväskylä Rock Academy –kanavalla. Juicy Panda juhlistaa singlen julkaisua lauantaina 2.2. 2019 klo 17, jolloin yhtye esiintyy Tanssisali Lutakossa maksuttomassa Megarock 4 –tapahtumassa kolmen muun Jyväskylä Rock Academy –yhtyeen kanssa.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 040 5568 726
 

-    Juicy Pandan musiikin pohja on rockissa, mutta otamme ennakkoluulottomasti vaikutteita eri musiikkityyleistä. Osassa biiseistämme kuulee funkahtavampia soundimaailmoja ja toisissa mausteita metallimusiikista. Osa on taas sitten suoraviivaisempaa rockia. Jos johonkin lokeroon bändi laitettaisiin, se olisi alternative rock, valaisee yhtyeen laulajakitaristi Eetu Eloranta. 

Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa mukana olevan Juicy Pandan juuret juontavat 2010-luvun alkupuolelle, mutta nykyisen muotonsa yhtye löysi puolitoista vuotta sitten.  Yhtyeeseen kuuluvat: Eetu Eloranta (laulu, kitara) Ville Filpus (basso, taustalaulut), Arttu Kallio (rummut) ja Niilo Vikström (kitara, taustalaulut).

Question Marks on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös miksannut ja masteroinut singlen. Singlen tuotantoon ovat Liekkalan ohella ottaneet osaa Jyväskylän kaupungin Jyväskylä Rock Academysta vastaavat nuorisonohjaajat. Kappaleen musiikkivideon on toteuttanut Eero Vehniäinen. 

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.  Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.