Megarock järjestetään neljännen kerran Tanssisali Lutakossa 2.2. 2019 klo 17 - 21. Tänä vuonna Megarockissa nähdään neljä Jyväskylä Rock Academy -rotaatiossa ollutta tai edelleen mukana olevaa yhtyettä: Face the Legacy, Wrath of Persecution, Juicy Panda ja Unknown Decoy.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin: 014 266 4861

sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jkl.fi

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Jyväskylä Rock Academyn tapahtumatuotantoryhmän, Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden ja Jelmu ry:n kanssa. Megarock 4 on maksuton, päihteetön ja ikärajaton.

Tanssisali Lutakossa järjestetään lauantaina myös Open Club Day klo 12 alkaen, jonka pääesiintyjänä on Red Eleven -yhtye. Kansainvälisessä tapahtumassa eurooppalaiset keikkapaikat esittelevät yleisölle tapahtumatilojen toimintaa.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylä Rock Academy toimi vuoteen 2016 asti osana valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa.