Asiakaskyselyssä kartoitetaan ideoita kerhotoiminnan ja muiden avointen varhaiskasvatuspalvelujen kehittämiseen.

Lisätietoja:
palvelukoordinaattori Lotta Markkanen, palveluohjaus- ja kehittämisyksikkö, puh. 014 266 8660

Jyväskylän varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan kysely kerää uusien ja nykyisten asiakasperheiden näkemyksiä ja toiveita kerhotoiminnan kehittämiseen. Asiakasperheet saavat vastauslinkin Daisy-viestillä. Linkki kyselyyn löytyy myös varhaiskasvatuksen nettisivulta. Vastausaikaa on 28.2. saakka.

Kyselyssä kartoitetaan, millä asuinalueella sijaitseva kerho sopii perheen tarpeisiin parhaiten, millainen kerho palvelee lapsen tarpeita parhaiten sekä millaista toimintaa kerhoihin toivotaan lisää. Perheillä on myös mahdollisuus esittää ideoita, ajatuksia ja vinkkejä kerhotoiminnan ja muiden avointen varhaiskasvatuspalvelujen kehittämiseksi.   

Varhaiskasvatuksen kerhot, perhekerhot, perhekahvilat ja perhepuistot ovat osa varhaiskasvatusta ja hyvä vaihtoehto 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät tarvitse varhaiskasvatusta kokopäiväisesti. Kerhotoiminta sopii hyvin myös kotona hoidettaville lapsille, joille halutaan säännöllistä ryhmätoimintaa. Jokaiselle kerholapselle tehdään yksilöllinen varhaiskasvatussuunnitelma yhdessä perheen kanssa. Kerhoihin osallistuminen ei vaikuta kotihoidon tukeen.