Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa. Hakuaika päättyy torstaina 31.1.2019 klo 15.00. Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Verkkosivulla www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. Sähköisessä avustusjärjestelmässä on sivistystoimen avustusten lisäksi avoinna myös työllisyyspalvelujen ja perusturvan avustusten haku.

Avustusten hakemiseen ja hakemuksen tekemiseen liittyvää henkilökohtaista avustusneuvontaa saa Jyväskylä-Infossa kauppakeskus Forumissa (Asemakatu 7) tammikuussa 21.-31.1. välisenä aikana arkipäivisin klo 13-15. Muina aikoina avustusten yleisneuvonta: Jyväskylän kaupungin puhelinvaihde p. 014 266 0000 (arkisin klo 8-16).

Haettavana toiminta- ja kohdeavustuksia

Avustuksia myönnetään toiminta- ja kohdeavustuksina. Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä. Toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan.

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt ja kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Avustusten yleisneuvonta: Jyväskylän kaupungin puhelinvaihde p. 014 266 0000

Jyväskylän kaupungin avustukset: www.jyvaskyla.fi/avustukset

Lisätietoja:

-kulttuuri- ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki, p. 014 266 4001
-kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander, p. 014 266 4040
-nuorisopalvelujen palvelupäällikkö Katariina Soanjärvi, p. 014 266 3691