Lisätietoja

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto p. 014 266 1501

Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela p. 014 266 4408

Jyväskylän kaupunginjohtaja oli kutsunut perjantai-iltapäivän päätteeksi 29.11. Jyväskylän Kirittäret kultamitalikahveille juhlistamaan heidän yhdeksättä naisten Superpesiksen voittoa. Tilaisuuteen kutsutut mitalistit olivat Ella Korpela, Virpi Hukka, Emma Sallinen, Eeva Mäki-Maukola, Laura Toikkanen, Mari Mantsinen, Venla Karttunen, Saana Sumen, Camilla Kirsilä, Aino-Maija Holappa, Iina Valkeejärvi, Silja Kantanen, Ella Mäkelä, Jessi Vatanen, Emma Körkkö, Marjukka Urpelainen, Riina Kankaanperä, Nalle Viljanen, Petri Kaijansinkko, Niina Rinkinen, Reijo Vauhkonen, Marko Liimatainen sekä Risto Pitkänen.

Kahvitilaisuudessa oli lämmin tunnelma ja kaupungin onnittelun toivat kaupunginjohtaja Timo Koivisto ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela. Onnittelupuheenvuorossa kaupunginjohtaja Koivisto kertoi seuranneensa tarkasti Kirittärien voitokasta kautta. Hän korosti myös Kirittärien merkitystä suurten ottelutapahtumien järjestäjänä Jyväskylässä, sillä harva laji saavuttaa niin paljon kiinnostusta ja katsojia.

- Ei ole myöskään liikuntapääkaupunkia ilman menestyviä urheilijoita, ja Kirittäret ovat yksi Jyväskylän ehdottomia lippulaivoja, kaupunginjohtaja nosti esille.

Myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela onnitteli kultajoukkuetta lämpimästi ja kertoi olevansa ylpeä asuessaan kaupungissa missä on urheilumenestystä.

Kirittärien kiitospuheen piti joukkueen pelinjohtaja ja päävalmentaja Nalle Viljanen. Hän kiitti osaltaan Jyväskylän kaupunkia Kirittärien saavuttamasta menestyksestä, sillä ilman kaupungin tarjoamia olosuhteita sekä opinahjoja, ei menestystä olisi saavutettu.

Kirittäret on tyttö- ja naispesäpalloon keskittyvä jyväskyläläinen urheiluseura. Seurassa toimii yli 100 innokasta pesiksen pelaajaa, joista nuorimmat ovat ala-asteikäisiä. Edelliset Suomen mestaruudet ovat vuosilta 2016, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005 ja 2003.