Lisätietoja

Markku Kautto, palveluesimies
p. 014 266 4314, markku.kautto[a]jkl.fi

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/lii...
 

Salmirannan skeittihalli on avannut ovensa taas kesäkauden jälkeen. Skeittihalli avataan perinteisesti loka-marraskuun vaihteen tuntumassa ulkoskeittikelien loputtua ja suljetaan keväällä ilmojen taas lämmetessä. Hallia on remontoitu ennen kauden alkua.  Skeittihalli on arkisin auki tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 16-21 ja viikonloppuisin kello 11-18.

Skeittihalliin on myynnissä kerta-, sarja- ja kausilippuja. Jyväskylän rullalautailijat ry:n jäsenet saavat alennusta hallin kausi- ja sarjakorteista. Kertalipun hinta on 6 euroa, sarja- ja kausilipuilla on eri hinnat alle 18-vuotiaille, jäsenille ja muille asiakkaille. Syksyllä 2018 maksutapoihin on tullut uudistus ja myös skeittihallilta voi ostaa kertalippuja ja sarjakortteja. Siellä on käytössä maksupääte eli kerta- ja sarjalipun voi jatkossa maksaa käteisellä tai kortilla. Sarja- ja kausikortit ovat myynnissä Kuokkalan Graniitissa sekä Monitoimitalon 1. kerroksessa.

Salmirannan skeittihallin toiminnasta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän Rullalautailijat ry eli JyRu. Skeittihalli pyörii talkoovoimin, ja yhdistys vastaa myös skeittihallin korjaus- ja rakennustöistä. Yhdistyksen toiminnan päämääränä on skeittihallin pyörittämisen ohella edistää skeittikulttuuria sekä skeittausmahdollisuuksia Keski-Suomen alueella. Yhdistys järjestää myös muun muassa skeittitapahtumia ja -kilpailuja sekä tarjoaa esimerkiksi konsultaatioapua skeittiparkkien suunnitteluun. 

Jyväskylän rullalautailijat ry:n Facebook-sivuilla ilmoitetaan ajankohtaisista asioista, kuten hallin avaamisajankohdasta, sekä sieltä löytyy ohjeet yhdistyksen jäseneksi liittymiseksi. www.facebook.com/jyvaskylaskateboarding/