Backstage Group on syksystä 2017 alkaen toiminut Jyväskylän kaupunginteatterin nuorten harrasteryhmä.

Ryhmän tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus toteuttaa omia luovia ideoitaan, jakaa ajatuksiaan teatterista ja tarjota avointa ohjelmaa muille nuorille. Ryhmään voi hakea kuka tahansa 15-20 –vuotias teatterista kiinnostunut nuori.

-Hakijalta ei vaadita aiempaa harrastuskokemusta teatterista. Innostunut asenne, ryhmätyöskentelytaidot ja idearikkaus ovat etusijalla valinnassa, ryhmän ohjaaja ja Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijä-yleisötyöntekijä Hannu Rantala kommentoi. 
Backstage Groupin toiminta määräytyy pitkälti osallistujien omien toiveiden mukaan. Ryhmäläiset ovat esimerkiksi seuranneet kaupunginteatterin harjoituksia, jakaneet katsomiskokemuksiaan somessa, järjestäneet tempauksia ja tapahtumia sekä osallistuneet teatterityöpajoihin.
Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Jyväskylän kaupunginteatterilla 23.10. alkaen. Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen osoitteeseen: backstagegroupjkt@gmail.com tiistaihin 16.10.2018 klo 14.00 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: Nimi, ikä ja kotipaikkakunta. Lisäksi kirjoita max. 500 merkin pituinen motivaatiokirje, jossa kerrot itsestäsi ja miksi juuri sinä haluaisit liittyä Backstage Groupiin.
Uusille valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Katso video Youtubessa