Jyväskylän kaupunki kilpailuttaa majoituspalvelut Jyväskylässä. Infotilaisuudessa kerrotaan hankintalain mukaisen majoituspalveluiden kilpailutuksen aikataulusta ja menettelystä.

Infotilaisuus

Aika: 16.10. klo 16.10. klo 13–14.30
Paikka: Kaupungintalo, Vapaudenkatu 32, kokoustila Vallesmanni
Pyydämme ilmoittamaan osallistujamäärän 12.10. mennessä.
Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Lisätiedot:  
Jyväskylän kaupunki konsernihallinto / kilpailuttamispalvelut
hankinta-asiantuntija Mari Sakala
mari.sakala[at]jkl.fi

Jyväskylän kaupungilla on tarve majoittaa kaupungin vieraita, jotka voivat olla kutsuttuina kaupungin kansainvälisen yksikön, Jyväskylä Sinfonian, Jyväskylän kaupunginteatterin tai muun kaupungin toimialan pyynnöstä. Vieraat voivat olla keikkamuusikoita, esiintyviä taiteilijoita, kapellimestareita ja suurlähettiläitä. Heidän toivotaan viihtyvän Jyväskylässä erityisen hyvin.

Kaupunki valitsee vieraille erilaisia majoituksia. Tarvetta on standard-, superior- ja sviitti- tasoisille hotellihuoneille, hostelli- ja huoneistohotellimajoitukselle sekä kalustetuille huoneille. Majoituksen sijaintiin vaikuttavat vieraiden toiveet, tilan tulee kuitenkin sijaita enintään viiden kilometrin päässä Jyväskylän matkakeskukselta.

Majoituspalvelut kilpailutetaan hankintalain (1397/2016) edellyttämällä tavalla. Infotilaisuudessa kerromme kilpailutuksen aikataulusta ja menettelystä.

Kilpailutukseen voi osallistua, vaikka ei osallistu infotilaisuusteen. Hankintailmoitus tullaan julkaisemaan HILMA-ilmoituskanavassa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/  Voimme tiedottaa hankintailmoituksen julkaisusta sähköpostilla.

Tervetuloa!