Jyväskyläläinen, death metallista vaikutteita ottava thrash metal –yhtye Wrath of Persecution julkaisee Bringer of Pain -debyyttisinglensä viikonloppuna.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 040 5568 726

Yhtye juhlistaa kappaleen julkistamista lauantaina 29.9. Ravintola Popparissa järjestettävässä Huuto Rockissa, jossa esiintyvät lisäksi Unknown Decoy ja No Use.

Jyväskylä Rock Academy –toimintaan tänä vuonna valittu Wrath of Persecution on perustettu vuonna 2016. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat: Jussi Rintala (kitara, laulu), Aleksanteri Skaniakos (kitara, laulu), Jussi-Petteri Salmi (basso) ja Johannes Parkkinen (rummut).

Bringer of Pain on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös miksannut ja masteroinut singlen. Singlen tuotantoon ovat Liekkalan ohella ottaneet osaa Jyväskylä Rock Academyn nuorisonohjaajat ja muusikot Esa Linna ja Seppo Pohjolainen. Yhtye sai aiemmin tänä vuonna opastusta W.A.S.P. –yhtyeen Douglas Blairilta.

Single julkaistaan lauantaina 29.9. tärkeimmissä musiikin suoratoisto- ja latauspalveluissa kuten Spotify, iTunes ja Google Play Music. Kappaleen musiikkivideo julkaistaan perjantaina 28.9. YouTubessa Jyväskylä Rock Academy –kanavalla. Videon on ohjannut ja kuvannut Esa Linna ja Eero Vehniäinen. Editoinnista vastaa Esa Linna.    

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.  Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.