Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäriä on järjestetty Jyväskylässä jo 20-vuoden ajan. Saavutettua virstan pylvästä juhlitaan koko lukuvuoden teemalla ”Meidän Jälkkäri 20 vuotta”. Juhlavuoden tapahtumissa kuullaan ja kuunnellaan – ollaan yhdessä.

Juhlavuoden ohjelmaan sisältyy jokaisen Jälkkäri-pisteen oman ohjelman lisäksi myös kaikille Jälkkäreille yhteisiä toimintoja. Yhteistyökumppani FC Vaajakoski kiertää joka Jälkkärissä jakamassa lapsille ja aikuisille uusia vinkkejä liikkumisen lisäämisestä sisä- ja ulkotoimintoihin. Varsinaista syntymäpäivää vietetään 14.2.2019, jolloin jokaisessa Jälkkärissä on lasten suunnittelema, oman näköinen Meidän Jälkkäri -päivä, johon voi osallistua perheet ja koulun henkilöstö. Juhlavuosi huipentuu 8. 5.2019 Hippos-hallissa järjestettävään yhteisjuhlaan.

Jälkkäri on ohjattua ja monipuolista aamu- ja iltapäivätoimintaa 1. ja 2. luokkalaisille sekä erityisen tuen päätöksen saaneille 1. – 5. –luokkalaisille. Jälkkäriä järjestetään alakouluilla arkipäivisin klo 12-17 välisenä aikana.

Lisätietoja:
suunnittelija Tella Vuolle-Oranen, perusopetuspalvelut, p. 014 266 4036