Jyväskylän Veturitalleilla järjestettäviä Kiskoklubeja järjestetään taas perjantaista 31.8. alkaen, jolloin illan pääesiintyjä Täyspaska hemmottelee fanejaan jo toista vuosikymmentä jatkuneen uransa kunniaksi koskettavalla yhteislauluillalla. Yhtyeen suurimpien klassikoiden rinnalla konsertissa kuullaan myös pari villiä korttia.

Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin 014 266 4861

Wagtails on vuonna 2015 perustettu ylivieskalainen rockyhtye, jonka musiikki on iskevää ja energistä, 70-luvun vaikutteita ammentavaa rockia höystettynä progella, groovaavilla kitaroilla ja purevilla laulumelodioilla. Kolmen vuoden aikana bändi on soittanut noin kuusikymmentä keikkaa ympäri Suomea, julkaissut yhden omakustanteisen EP:n ja vastikään päivänvaloa nähneen singlen This Golden Nation. Single on yltänyt YleX:n radiotaajuuksille asti.

Kiskoklubi perjantaina 31.8. klo 18 – 22:
Wagtails 19:45
Täyspaska 20:45

Kiskoklubeilla esiintymistilaisuuksia nuorille yhtyeille

Kahden viikon välein Jyväskylän Veturitalleilla järjestettävät Kiskoklubit ovat ikärajattomia, päihteettömiä ja maksuttomia tilaisuuksia. Nuorten ja nuorten aikuisten yhtyeet voivat hakea esiintymään Kiskoklubeille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen seppo.pohjolainen(at)jkl.fi. 

Viestissä tulee olla lyhyt kuvaus bändistä ja biisinäyte (linkkinä, ei liitetiedostoja). Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa ruoat, äänentoiston, miksaajan ja tarvittaessa backlinen (kitara- ja bassovahvistimet, koskettimet ja rummut). Kiskoklubien maksuttomuudesta johtuen yhtyeille ei voida maksaa esiintymispalkkioita.