Jyväskylän etsivän nuorisotyön Bongaa etsivä Forumissa – tapahtuma järjestetään tiistaina 12.6 klo 12-16 kauppakeskus Forumissa. -Bongaa meidät ja tule juttusille, luvassa on pieni palkinto. Tunnistat meidät vaatteissa olevasta etsivän nuorisotyön pinssistä, kannustavat etsivän nuorisotyön ohjaajat.

Tapahtuman tavoitteena on kohdata etsivän nuorisotyön avun tarpeessa olevia nuoria sekä lisätä yleistä tietoisuutta nuorten tila Bostarista ja etsivästä nuorisotyöstä. Nuorten tila Bostari toimii etsivän nuorisotyöntekijöiden ”tukipisteenä”. Bostarissa voi jutella etsivän nuorisotyön työntekijöiden kanssa kahvittelun, lautapelien ja klo 14 alkavan Bingon merkeissä.

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat jäämässä opiskelun ja työelämän ulkopuolelle tai muuten kaipaavat apua arkeensa. Nuoria autetaan tulevaisuuden suunnittelussa ja arjenhallinnassa sekä ohjataan tarvittavien palveluiden piiriin. Etsivä nuorisotyö on nuorelle vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista ja sitä toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Sovatek-säätiön etsivän nuorisotyön ohjaajien kanssa.

Lisätietoja:
etsivän nuorisotyön ohjaaja Hanne Kortelainen, nuorisopalvelut, p. 014 266 3192