Visit Jyväskylä osallistuu tulevana viikonloppuna 20.-22.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville Supermessuille Kotimaan matkailumessukokonaisuudessa.

Lisätietoja:
Susanne Sarvilinna
markkinointipäällikkö, Visit Jyväskylä
p. 0400 885 786, susanne.sarvilinna[at]jkl.fi

Jyväskylän seudun yhteisosastolla (E502) ovat mukana Visit Jyväskylän lisäksi Neste Ralli /AKK Sports, Päijänne-Risteilyt Hilden, Jyväskylän kaupunginteatteri, Rhea Shiplines, Kylpylähotelli Peurunka, Varjola, HouseBoat, Lomakeskus Revontuli, Korpilahden Satamakapteeni sekä Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hanke. Perjantain aamupäivä on varattu ammattilaisasiakkaille, muuten messut on suunnattu suurelle yleisölle.

Visit Jyväskylän osastolta messuvieraat saavat matkaansa ajankohtaisia lomavinkkejä ja -tarjouksia. Lisäksi kävijöille tarjotaan tietoa muun muassa Jyväskylän seudun tulevasta tapahtumakesästä, lapsiperheiden kärkikohteista, Alvar Aallon pääkaupungin matkailusisällöistä sekä mielenkiintoisista käyntikohteista ja ohjelmista ryhmille. Osastolla vierailevat pääsevät myös haastamaan itsensä rallisimulaattorin puikoissa ja osallistumaan arvontaan. Lauantaina ja sunnuntaina lapsiperheitä ilahduttavat Peurungan Hilarius Hiiri ja Neste Rallin Wheely.

Kotimaan matkailumessut ovat osa isompaa Supermessut-tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Puutarha- ja Keräilymessut, Design- ja käsityötori sekä uusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta.

Messut ovat avoinna yleisölle
pe 20.4. klo 10-17 (ammattilaisten verkostoitumisaamu klo 8.30-10)
la 21.4. klo 9-17
su 22.4. klo 10-17