Viime kesänä käynnistynyt LiikuntaVeturi on Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen tarjoama 9–12-vuotiaiden lasten oma maksuton liikuntatuote, joka on nyt saatu pysyväksi palveluksi kaupunkiin. Kesän ryhmät levittäytyvät ulos eri kaupungin osiin Keltinmäkeen, Keljonkankaalle, Korpilahdelle, Kuokkalaan, Lohikoskelle, Palokkaan, Tikkakoskelle, Hippokselle ja Vaajakoskelle.

Kesän ryhmissä 4.–28.6. pelaillaan, leikitään ja höntsäillään kaikkea kivaa yhdessä. Osallistuminen ei vaadi lapselta muuta kuin hitusen uteliaisuutta. Päälle on hyvä varata säänmukainen varustus. Ohjaajina toimivat kaupungin liikunnanohjaajat.

Kevään ohjelmasta jatkaa omatoiminen uintivuoro AaltoAlvarissa perjantaisin 15.6. saakka. Sisääntuloaika uimaan on klo 15-17. Uimaan pääsevät maksutta kaikki 7–12-vuotiaat lapset. Muille uimaan tuleville on normaali sisäänpääsymaksu. Uimaan on tultava yhdessä aikuisen kanssa. Aikuisen vastuulla on huolehtia tuomistaan lapsista koko uintireissun ajan.

Kesän ulkoliikuntaryhmiin ilmoittautuminen 25.5. mennessä LiikuntaVeturin nettisivujen kautta: www.jyvaskyla.fi/liikunta/veturi.

Lisätietoja: liikunnanohjaaja Reeta Jääskeläinen p. 014 266 7530

Asiasanat: