Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lutakon Jyväskylä kirjainpatsas sulautuu naisen liikkeeseen

Vallitsevan koronatilanteen takia, otathan yhteyttä lähipalveluihin ensin puhelimitse.

Huhtasuo

Tarjoamme työllisyyspalveluita Huhtasuon kylätoimistolla alueen asukkaille. Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta jos jokin työnhaussa tai työkyvyssä mietityttää, palveluohjaaja Timo Kiiverin kanssa voi tulla asioita pohtimaan ja selvittelemään. Kylätoimistolla järjestetään myös muuta toimintaa alueen asukkaille.

Huhtasuon toimisto löytyy kylätoimiston yhteydestä osoitteesta Nevakatu 1, puh. 050 366 2556.

Kuokkala

Tarjoamme työllisyyspalveluita Kuokkalan alueen asukkaille Mutterissa (entinen Kuvan-moottoripalvelun rakennus). Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta jos jokin työnhaussa tai työkyvyssä mietityttää, palveluohjaaja Sami Viinikaisen kanssa voi tulla asioita pohtimaan ja selvittelemään.

Kuokkalan toimipisteen sijainti on Pohjanlahdentie 19 (Mutteri), puh. 040 507 4717.

Korpilahti

Työllisyyspalvelut tarjoavat Korpilahdella palveluohjausta lähipalveluna. Korpilahdella toimii myös yksi kuntouttavan työtoiminnan ryhmä. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa.

Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Korpilahti-talolle, Virastokuja 2, palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251, tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.

Tikkakoski

Työllisyyspalvelut tarjoavat Tikkakoskella palveluohjausta lähipalveluna. Tikkakoskella toimii myös kaksi kuntouttavan työtoiminnan ryhmää. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa.

Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Tikkakosken nuorisotila NuoTikkaan, Kirkkokatu 3, palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251, tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.

Säynätsalo

Työllisyyspalvelut tarjoavat Säynätsalossa palveluohjausta lähipalveluna. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa.

Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Säynätsalon nuorisotila Pelisilmään, Urheilukentäntie 3, palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251, tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.