Mistä apuja työnhakuun?

Jos et tiedä mistä aloittaa, Opastin-palvelu tarjoaa työnhakijoille henkilökohtaista neuvontaa Jyväskylän työllisyyspalveluiden toiminnoista ja yksilöllisistä palveluista. 

Kaipaatko vinkkejä, sparrausta tai tukea työnhakuun, työmarkkinoille palaamiseen tai vaikkapa uuden alan etsintään? Olet sitten hiljattain työnhakusi aloittanut tai jo pidempään työtä vailla ollut, työllisyyspalveluista saat tarpeidesi ja tilanteesi mukaisesti: ohjausta ja valmennusta työnhakuun, yksilöllisiä tukitoimia työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi, mahdollisuuden luoda kontakteja työnantajiin sekä saada tietoa avoinna olevista työpaikoista. Voit myös saada tukea työkyvyn selvittämiseen työ- ja toimintakyvyn arvioinnin kautta. Edellä mainituissa teemoissa pääset alkuun esimerkiksi olemalla yhteydessä Opastimeen.

Voit ottaa yhteyttä ma-pe klo 9-15.30 soittamalla Opastin-palveluumme numeroon 014 266 0134 tai sähköpostitse osoitteeseen tyollisyys(at)jyvaskyla.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, johon reagoidaan kolmen arkipäivän kuluessa. 

Miten toimit jos olet jäänyt juuri työttömäksi tai jäämässä työttömäksi

Ilmoittaudu työnhakijaksi Te-toimistoon. Aloita tutustumalla Te-palveluiden ohjeistettuun työnhaun aloitukseen.

Asiasanat: