Sähköinen ajanvaraus

Voit varata meille ajan myös sähköisesti. Valittavissa on monta eri palveluvaihtoehtoa. Sähköiseen ajanvaraukseen tästä linkistä

Kuinka varaan ajan?

Päästyäsi ajanvaraussivulle, eteesi avautuu lista erilaisia palveluita. Voit tarkastaa palvelun nimen yhteydessä olevasta infopainikkeesta mitä palvelu pitää sisällään. Kun olet valinnut haluamasi palvelun, siirry ruudulla alaspäin jossa näet kalenterin. Valitse sopiva päivä kalenterista ja alasvetovalikosta työntekijän nimi jolle haluat ajan varata. Nyt voit valita vapaista ajoista itsellesi sopivimman. Jos kellonaikoja ei näy, kyseiselle päivälle ei valitettavasti ole enää vapaita aikoja. Voit myös halutessasi jättää valitsematta työntekijän jolloin voit valita kaikista avoimista ajoista sopivimman. Tämän jälkeen täytä yhteystiedot ja paina "varaa" nappia. Saat sähköpostiisi muistutuksen varauksesta. Saamasi sähköpostiviestin kautta voit myös perua tai muokata varaustasi.

Mihin tarkoitukseen voin ajan varata?

Jos esimerkiksi haluat miettiä tilanteeseesi sopivaa palvelua ja et ole ennen asioinut työllisyyspalveluissa, kannattaa vara aika "yleinen neuvonta ja uuden asiakkaan opastus" nimisestä palvelusta. Jos taas asiasi koskee jotain nopeaa yksittäistä asiaa, vaikkapa työhaastatteluun valmistautumista, voit varata ajan "pikaohjausta työnhakuun" palveluun, jossa voit valmistautua haastatteluun uraohjaajan avulla. Varattavissa on aikoja myös tiettyjen asuinalueiden lähipalvelupisteisiin.

Sähköiseen ajanvaraukseen tästä linkistä

 

Sähköinen ajanvaraus on toteutettu Microsoft Booking alustalla. Käsittelemme varaustietoja asianmukaisesti ja noudatamme tietosuoja-asetuksia.