Työllisyyspalveluiden lähipalvelut

Huhtasuo

Esittely tulossa... Huhtasuon toimisto löytyy kylätoimiston yhteydestä osoitteesta Nevakatu 1. Timo Kiiveri

Kuokkala

Esittely tulossa...Kuokkalan toimipisteen sijainti on Pohjanlahdentie 19  (Mutteri). Sami Viinikainen

Korpilahti

Työllisyyspalvelut tarjoavat Korpilahdella palveluohjausta lähipalveluna. Korpilahdella toimii myös yksi kuntouttavan työtoiminnan ryhmä. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Korpilahti-talolle, Virastokuja 2: Palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251 tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.

Tikkakoski

Työllisyyspalvelut tarjoavat Tikkakoskella palveluohjausta lähipalveluna. Tikkakoskella toimii myös kaksi kuntouttavan työtoiminnan ryhmää. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Tikkakosken nuorisotila NuoTikkaan, Kirkkokatu 3: Palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251 tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.

Säynätsalo

Työllisyyspalvelut tarjoavat Säynätsalossa palveluohjausta lähipalveluna. Ota yhteyttä, jos tarvitset yksilöllistä ohjausta ja tukea työllistymiseen tai opiskeluun liittyvissä asioissa. Soita tai lähetä viesti ja sovi tapaamisesta Säynätsalon nuorisotila Pelisilmään, Urheilukentäntie 3: Palveluohjaaja Tuula Pullinen p. 050 323 0251 tuula.pullinen(at)jyvaskyla.fi.