Hyppää pääsisältöön
Kuva
Aikuisten ryhmätyöskentelyä. Kuva Eralp Mehmet
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungin rekrytointipalvelut

Jyväskylän on yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas ajassa elävä sivistyskaupunki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Jyväskylästä löytyy työpaikkoja monilta eri toimialoilta.

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee yli 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä. Jyväskylän kaupunki rekrytoi henkilöstöä sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Jyväskylän kaupungin rekrytoinnin yhteystiedot

Jyväskylän kaupungin avoimet työpaikat

Työllisyyspalvelut

Jyväskylä kuuluu 30.6.2023 asti valtakunnalliseen työllisyyden kuntakokeiluun. 

Kokeilujen tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Työnhakija-asiakkaille työllisyyden kuntakokeilu tarkoittaa sitä, että kuntakokeiluun kuuluvan työnhakija-asiakkaan asioita hoitaa Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden omavalmentajat TE-toimiston sijaan.

Työllisyyden kuntakokeilussa omavalmentajat keskittyvät henkilökohtaiseen ja sujuvaan palveluun asiakkaan näkökulmasta. Asiakkaille nimetään omatyöntekijä, joka suunnittelee asiakkaan kanssa yhdessä hänen tavoitteensa mukaiset palvelut. 

Lue lisää kuntakokeilusta

Työnantajille työllisyyspalvelut tarjoaa rekrytointiin ja työllistämiseen liittyviä maksuttomia palveluja. Alle 30-vuotiaat saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun myös Ohjaamo Jyväskylästä

 

Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden työpaikat

1.1.2023 alkaen Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden järjestämisestä koko Keski-Suomen alueella. Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden avoimet työmahdollisuudet löydät osoitteesta www.hyvaks.fi/rekrytointi.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!