Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ryhmä aikuisia juttelee. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen

Suomen seitsemänneksi suurimmassa kaupungissa on vetovoimaa!

Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista ja yksi maamme suosituimmista opiskelu- ja koulutuspaikkakunnista. Lähes joka kolmas vastaantulija 145 000 asukkaastamme on koululainen tai opiskelija. Toimivan arjen ja viihtyisän asuinympäristön lisäksi Jyväskylän alue tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja tuhansia tapahtumia ympäri vuoden.

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on 5000 työntekijää lukuisilla eri toimialoilla. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus.

Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Meillä pääset tekemään työtä, jonka merkitys näkyy jokaisen kuntalaisemme arjessa. 

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen tehtävät ovat siirtyneet Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Näiden tehtävien rekrytoinnin löydät osoitteesta https://hyvaks.fi/rekrytointi

Rekrytointi somessa

Jyväskylän kaupungin rekrytointi Facebookissa

LinkedInissä Jyväskylän kaupungin rekrytointi jakaa tietoa avoimista työpaikoista ja siitä, millainen kaupunki on työnantajana.

Asiasanat:  
rekrytointi
työpaikka
työnhaku
avoin