Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kuva pannuhuoneen soittimista.

Lisätietoja musiikkitoiminnasta: 

veturitallit(at)jyvaskyla.fi

Bänditilojen hakemuslomake:

Studio

Veturitallien studio- ja mediapajaa voi käyttää videoiden kuvaamiseen ja editointiin, kuvankäsittelyyn sekä bändien nauhoittamiseen ja miksaukseen joko ohjatusti tai itsenäisesti.

Videoeditointiohjelmat: Final Cut Pro X.
Musiikinäänitysohjelmistot: Cubase, Logic Pro X ja Ableton Live.
Studion lisätiedot ja varaukset: veturitallit(at)jyvaskyla.fi

Pannuhuone

Aloitteleville soittajille suunnattu Pannuhuone sisältää rummut, kitarat, basson, kosketinsoittimet ja laulukamat. Kyselepä, oliskohan kalenterissamme tilaa vielä teille! 

Konehuone

Konehuone on suunnattu elektroniselle musiikille ja hip hopille, joten varustus on sen mukaista tietokoneineen, laulumikkeineen ja mm. rumpukoneineen. Lisätiedot ja varaukset yllä oleviin: veturitallit@jyvaskyla.fi

Kuva
yleiskuva Veturitallien Konehuone-tilasta, jossa elektronisen musiikin tekemiseen tarkoitettuja välineitä

 

Podcast-studio Tornissa

Veturitallien Tornissa on neljällä laadukkaalla Røde-mikrofonilla ja Zoom H6-tallentimella varustettu podcast-studio. Voit nauhoittaa podcastisi pyöreähkön pöydän ääressä suoraan tuomallesi muistikortille ja editoida sitä jälkikäteen, joko kotonasi tai sitten Veturitallien studiossa. Tornissa on kolme kerrosta, joista podcast-studio sijaitsee keskimmäisessä kerroksessa. Tilaan ei ole esteetöntä pääsyä. Lisätiedot ja varaukset: veturitallit@jyvaskyla.fi

Kuva
podcast-studiotila Veturitallien Torni-tilassa, yleiskuva

 

Singa-karaoke

Oletko oman elämäsi tähti? (Kaikkihan me olemme!) Ovatko naapurisi kyllästyneet suihkulaulantaasi? Tiedätkö, miten mikkä pidellä? Kotimaisessa karaokesovelluksessa Singassa on hulppeat 80 000 jatkuvasti päivittyvää biisiä laulukirjastossa, joista siis varmastt löytyy sullekin jokunen biisi ilmoille kajautettavaksi. Keräähän kaveriporukka tai tule yksin, niin viritetään laitteet ja käännetään volat kaakkoon! :) (Koronarajoitusten vuoksi valitettavasti tällä hetkellä karaoke ei ole toiminnoissamme tarjolla.)

Bänditilat

Veturitalleilla on vuokrattavissa 8 treenikämppää bändeille omaehtoiseen harjoitteluun. Tiloja myönnetään vuodeksi kerrallaan. Mikäli treenitilat eivät täyty hakuajan umpeuduttua, hakemuksia otetaan vastaan myös sen jälkeen. Treenitiloja myönnetään 13–29-vuotiaiden kokoonpanoille. Alle 18-vuotiaiden kokoonpanot ovat valinnassa etusijalla. Tiloissa treenaa 1–3 bändiä/tila. 

Tiloja myönnetään ajalle 11.1.-30.12.2022. Lataa ja tulosta hakulomake täältä:

Bänditilojen hinnasto:
Alle 18-vuotiaiden kokoonpanot 60 € / bändi / kk 
Alle 29-vuotiaiden kokoonpanot 120 € / bändi / kk omassa treenikämpässä ja 80 € / bändi / kk jaetussa treenikämpässä

Hakuaika 24.11.-8.12.2021.
Lisätiedot: Veturitallien palvelunumero 050 522 6757 ja veturitallit(at)jyvaskyla.fi.

Kuva
yhtyeestä otettu kuva Veturitallien treenikämpässä