Videointiprojekti, toiminta ja hankkeet tutuiksi

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme hallinnassamme olevien julkisten kiinteistöjen ja huoneistojen arvosta, tuottavuudesta ja tehokkaasta käytöstä. Tarjoamme Jyväskylän kaupungin palvelutuotannolle turvalliset, tarkoituksenmukaiset ja kilpailukykyiset toimitilat sekä tilapalvelut.

Jotta Tilapalvelun tekeminen valottuisi yksikön ulkopuolelle vähän paremmin, päätimme pestata kaksi kesätyöntekijää dokumentoimaan Tilapalvelun väen tekemisiä ja tekeillä olevia rakennushankkeita. Nuoret herrat Konsta Sipiläinen ja Samu Rintalahti tarttuivat rohkeasti haasteeseen ja vierailivat videokameran ja mikrofonin kanssa Tilapalvelun työmailla ja työntekijöiden työhuoneissa selvittäen, mitä meillä oikein tehdään.

Ensimmäisenä julkaisemme videoesittelyt Kuokkalan yhtenäiskoulun laajennus-hankkeesta sekä puhtaudenhallinnasta rakennuskohteissa. Videoklippejä mielenkiintoisista hankkeista on tulossa lisää syksyn kuluessa.

Kuokkalan yhtenäiskoulun laajennus

Kuokkalan yhtenäiskoulun laajennus, by Tilapalvelu

P1 Puhtausluokan arviointi

P1 Puhtausluokan arviointi, by Tilapalvelu

P1–puhtaudenhallinta tukee työmaan puhtaudenhallintaa rakennushankkeen käynnistämisestä aina vastaanottoon ja muuttoon saakka. P1-rakentamisen konsepti varmistaa tilojen ja sisäilman puhtauden niin rakentamisen kuin käytönkin aikana


päivitetty 15.6.2018