Tilapalvelu rekrytoi

Asiantuntija haussa:

Talotekniikka-asiantuntija (LVIA)

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos. Vastaamme kaupungin tuottamien palveluiden toimintaympäristöjen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja käytettävyydestä nykyaikaisilla elinkaariratkaisuilla. Hallinnassamme on yhteensä noin 570 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Investoimme kiinteistöjen peruskorjaus- ja uudishankkeisiin vuosittain noin 30 milj. euroa. Organisaatiossamme on 24 kiinteistökehittämisen, rakennuttamisen ja kiinteistöpalveluiden tilaajatoimintojen ammattilaista ja työskentelyilmapiirimme on korkealla tasolla.

Kiinnostaako uudet ammatilliset haasteet? 

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen talotekniikka-asiantuntijaa. Hakuaika ma 19.4.2021 klo 12.00 asti ja aloitus 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. 


TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJA (LVIA)

Talotekniikka-asiantuntija vastaa kiinteistöjen olosuhdehallinnasta, teknisten järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta sekä niihin liittyvien palvelujen hankinnasta ja kehittämisestä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää työkokemusta talotekniikka-alalta.

Tutustu tehtävään ja lähetä hakemus (Kuntarekry)

Lisätietoja: 

Rakennuttajapäällikkö Tuija Lepistö, puh. 050 430 6454 tai tuija.lepisto@jyvaskyla.fi (ei tavoitettavissa 6.-9.4.)

Kiinteistöpäällikkö Petteri Kontro, puh. 050 374 8533 tai petteri.kontro@jyvaskyla.fi (ei tavoitettavissa 6.-9.4.)

Jyväskylän Tilapalvelu
www.jyvaskyla.fi/tilapalvelu