Suoraan sisältöön

KIRA-digi BigRoom 5.5.2017

KIRA-digi -kokeiluhanke, Kiinteistön rakennusosien ja talotekniikan elinkaaren digitalisoiminen, eteni taas ison loikan, kun 5.5.2017 Jyväskylän Tilapalvelun, Grandlundin, Aren, ISS:n, Vahasen ja Senaatti-kiintestöjen edustajat kokoontuivat Oppimis- ja Ohjauskeskus Valteri, Onervaan ns. BigRoom-tilaisuuteen.

Päivän aikana tutustuttiin pilottitilaan koululla sekä laadittiin työnosituskaavio ja osapuolten kesken jaettiin aihealueet, johon kukin keskittyy. Seurantakokouksessa 31.5.2017 tarkistetaan, miten työt ovat edenneet.

BigRoom-tilaisuudessa tunnusteltiin kokeiluhankkeen ongelmia ja riskipaikkoja ja keskustelu oli vilkasta ja ratkaisukeskeistä. Osapuolten välillä vallitsi aluksi hieman hämmennystä siitä, mitä ja miten lähdetään tekemään, mutta asiat tarkentuivat päivän kuluessa ja päivän lopputuloksena oli selkeä kokonaisuus. Yhteinen konsensus oli, että BigRoom –tyyppinen työpaja oli loistava kokemus.

Kesän aikana on tavoitteena saada kasaan kokeiluhankkeen ensimmäinen isompi kokonaisuus eli kulumakertoimen määrittäminen rakenneosille ja LVISA-laitteille. Kokeiluhankkeen loppuessa marraskuun lopussa 2017, on tarkoitus visualisoida tuotokset KIRA-digi –yhteisölle.


KIRA-digi -kokeiluhanke etenee:

BigRoom 5.5.2017

BigRoom 27.9.2017

Jyväskylän kaupunki
Jyväskylän Tilapalvelu
PL 124
40101 Jyväskylä
Kilpisenkatu 1, 4. krs
Puh. 014 266 0000
etunimi.sukunimi@jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta