Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lääkäri ja potilas vastaanotolla

Äkilliset sairastapaukset 

  • ma–to klo 8–16 Kyllön terveysasema p. 014 266 2011
  • pe klo 8–9 poikkeusjärjestely: ei puhelinpalvelua, palvelupisteet suljettu ja kiireelliset tapaukset hoidetaan Sairaala Novan puolella. 
  • pe klo 9–16 Kyllön terveysasema p. 014 266 2011

Sairaanhoidon ensiapu ja päivystys iltaisin, öisin ja viikonloppuisin

Kun tarvitset apua terveysaseman aukioloajan ulkopuolella 

Päivystyksellistä apua vaativat asiat hoidetaan Keski-Suomen Sairaala Novassa. Soita numeroon 116 117 päivystyksen puhelinneuvontaan ennen sairaalaan hakeutumista. 

Omaolo.fi-palvelu

Omaolo.fi-palvelun oirearvio kertoo, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito. Oirearviot ovat käytössä Novan, Kyllön, Huhtasuon, Palokan, Sampoharjun (Vaajakoski), Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla sekä opiskeluterveydenhuollossa ja Kyllön kuntoutus- ja fysioterapiapalveluissa. Lue lisää Omaolo.fi-verkkosivuilta.

Takaisinsoittopyyntö

Voit jättää terveysasemalle takaisinsoittopyynnön soittamalla terveysasemasi numeroon.

Otamme yhteyttä ajanvarauksesta heti linjojen vapauduttua. 

Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi ja ajanvaraus 

Hoidon tarve ja sen kiireellisyys arvioidaan, kun soitat terveysasemallesi. Arvion perusteella saat kotihoito-ohjeita sekä tarvittaessa puhelin- tai vastaanottoajan sairaanhoitajalle, lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Jos käytössäsi on työterveyshuolto, ota ensisijaisesti yhteyttä sinne.

Ajanvaraus p. 014 266 2011 (ma–to klo 8–16 ja pe klo 9–16, kiireettömissä asioissa klo 15 asti)
lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotolle ja kuvantamiseen. 

Puhelinpalvelussamme on käytössä palveluvalikko. Kun tarvitset kiireellistä apua, valitse numero 1. Voit jäädä jonottamaan puhelimeen tai jättää soittopyynnön valitsemalla uudestaan 1, jolloin sinulle soitetaan terveysasemalta mahdollisimman pian. Muut palveluvalikon vaihtoehdot koskevat kiireetöntä asiointia. 

Ilmoittautuminen: varatulle vastaanottoajalle ei tarvitse terveysasemalle tullessa ilmoittautua, ellei sinua ole erikseen näin ohjattu.

Ajan peruminen

Ajan peruminen p. 014 266 0161 (ma–pe klo 7.30–16)
mieluiten edellisenä arkipäivänä ennen klo 12, kuitenkin viimeistään ennen vastaanottoa. Perumatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta laskutetaan yli 18-vuotiailta maksu.

Sosiaaliohjaajan vastaanotto Kyllön terveysasemalla maanantaisin

Aukioloajat ja käyntiosoite

Aukioloajat: ma–to klo 8–16, pe klo 9–16, pe klo 8-9 kiireelliset tapaukset hoidetaan Sairaalan Novan päivystyksen puolella. 
Palvelupiste on avoinna ma-pe klo 9-15.
Käyntiosoite: Keskussairaalantie 20 (sijainti kartalla), 40620 Jyväskylä
Postiosoite: PL 52, 40701 Jyväskylä
Faksi: 014 617 149 (arkisto)

Pysäköinti terveysaseman alueella

Kyllön paikoitusalueet on varattu Kyllön terveyspalvelujen asiakkaille. Pyydämme asiakkaita tulemaan ajoissa paikalle. Pysäköinti terveysaseman pihalla on maksullista. Lisätietoa pysäköinnistä Jyväsparkin sivuilla. Kyllön asiakkaat voivat käyttää myös Sairaala Novan pysäköintitaloa (Sairaala Novan asiakaspysäköinti).

Yhteydenotot avosairaanhoidon vastaanottopalveluja koskevissa asioissa 

Kyllön terveysaseman lääkäreiden ja hoitajien vastaanottojen osalta yhteydenottoihin vastaa osastonhoitaja p. 040 5391533 tai apulaisylilääkäri p. 050 304 0223.

Kyllön terveysaseman rakennuksessa sijaitsevan kaupunginsairaalan osastoja, potilaan osastopaikkaa ja vainajien siirtoa koskeviin tiedusteluihin vastaa kaupunginsairaalan osastonhoitaja.
 

 

Reseptin uusimispyynnön lähettäminen Omakantaan

Kyllön neuvonta

Aukioloajat: ma–to klo 8–15, pe klo 8–14 
Puhelin: 014 266 3041

Kyllön neuvonnassa opastetaan terveysaseman ja Kyllön sairaalan asioissa. Neuvonnassa emme käsittele ajanvarausasioita tai anna hoito-ohjeita. Neuvonnan henkilökunnalla ei ole hoito-alan koulutusta.

Asiasanat: