Hyppää pääsisältöön
Kuva
Sähköinen asiointi älypuhelimella

Kuulovammaisten ajanvarauspalvelussa voit varata ajan tekstiviestillä lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotolle sekä röntgen- ja ultraäänitutkimuksiin. Varatun ajan voit myös perua tekstiviestillä.

Tekstiviestipalvelu toimii terveysasemien aukioloaikoina. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan. Kiireellisissä asioissa soita terveysasemalle tai hätäkeskukseen!

Myös OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus palvelee.

Ohje ajanvarauspalveluun

  • Lähetä viesti numeroon 050 303 7722.
  • Aloita viesti sanalla AVO ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy. Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin lääkärin vastaanotolle, syy polvikipu, särkylääke ei enää auta, turvotusta, kävely hankalaa.
  • Kun olet lähettänyt viestin, saat vastausviestin terveysaseman ajanvarauskeskuksen sairaanhoitajalta. Vastaamisessa voi olla hetken viive.
  • Hoitaja kysyy tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita.
  • Asian hoitaminen vaatii yleensä useamman viestin lähettämisen.
  • Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.
  • Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun viestiin vastannut sairaanhoitaja lähettää viestin LOPPU.

Ajanvarauspalvelu toimii myös koronarokotusaikojen varauksessa. Lisätietoa: Koronavirusrokotukset Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten väestölle  

Jos tarvitset koronarokotuksen yhteydenoton syyksi merkitään koronarokotus. Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin varata koronarokotusajan, sillä kuulun riskiryhmään.

Tekstiviesteihin pyritään arkisin vastaamaan vuorokauden kuluessa.

OmaKS.fi, Keski-Suomen digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus

OmaKS.fi-palvelussa voit asioida sairaanhoitajan, sosiaaliohjaajan tai elämäntapaohjaajan kanssa chatin välityksellä, myös ilman ajanvarausta. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin lääkärille.

Ammattilaisemme löydät chatista arkisin klo 8-17.30.

Huomioithan myös, että OmaKS.fi asiointikieli on suomi.