Hyppää pääsisältöön
Kuva
Sähköinen asiointi älypuhelimella. Kuva Olli-Pekka Latvala
Pääsisältö

Kuulovammaisten ajanvarauspalvelussa voit varata ajan tekstiviestillä

Varatun ajan voit myös perua tekstiviestillä.

Tekstiviestipalvelu toimii terveysasemien aukioloaikoina. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan. Kiireellisissä asioissa soita terveysasemalle tai hätäkeskukseen.

OmaKS.fi auttaa, jos tekstiviestipalvelu ei toimi.

Ajanvarauspalvelu lääkärille ja sairaanhoitajalle sekä kuvantamiseen

Lähetä viesti numeroon 050 303 7722. Aloita viesti sanalla AVO ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy.

  • Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin lääkärin vastaanotolle, syy polvikipu, särkylääke ei enää auta, turvotusta, kävely hankalaa.

Kun olet lähettänyt viestin, saat hetken päästä vastausviestin sairaanhoitajalta. Hän kysyy tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita. Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.

Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun saat viestin LOPPU.

Ajanvarauspalvelu koronarokotukseen

Ajanvarauspalvelu toimii myös koronarokotusaikojen varauksessa.

Jos tarvitset koronarokotuksen, yhteydenoton syyksi merkitään koronarokotus.

  • Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin varata koronarokotusajan.

Tekstiviesteihin pyritään arkisin vastaamaan vuorokauden kuluessa.

Lisätietoa: Koronavirusrokotukset Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten väestölle

Ajanvarauspalvelu suun terveydenhuoltoon

Kuulovammainen asiakas voi varata ja perua suun terveydenhoidon ajan tekstiviestillä. Tekstiviestiin vastataan arkisin klo 8-16. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan.

Lähetä viesti numeroon 050 303 7722. Aloita viesti sanalla SUU ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy.

  • Esimerkkiviesti: SUU Maija Kristiina Meikäläinen 150868, Kauppakatu 1. Haluaisin hammaslääkärin vastaanotolle, syy lohjennut hammas, hampaan reuna on terävä.

Kun olet lähettänyt viestin, saat hetken päästä vastausviestin. Hammashoitaja kysyy sinulta tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita. Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.

Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun saat viestin LOPPU.

OmaKS.fi auttaa, jos tekstiviestipalvelu ei toimi

OmaKS:ssä voit hoitaa samoja asioita kuin tekstiviestipalvelun kautta.

OmaKS.fi-palvelussa voit asioida sairaanhoitajan, sosiaaliohjaajan tai elämäntapaohjaajan kanssa chatin välityksellä, myös ilman ajanvarausta. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin lääkärille.

Palvelu on tarjolla Jyväskylän julkisten terveysasemien, Hankasalmen ja Uuraisten asiakkaille. Ammattilaiset löydät chatista arkisin klo 8–17.30.

Huomioithan myös, että OmaKS.fi asiointikieli on suomi.

Asiasanat:  
ajanvaraus
terveysasema
kuulovammainen