Jalkaterapeutti


Jalkaterapeutti hoitaa potilaita, joilla on haastavia sairausperäisiä alaraajojen ongelmia. Erityisryhmiä ovat diabeetikot ja reumaatikot. Jalkaterapeutilla on syväosaamista alaraajojen hoidossa ja tutkimisessa sekä apuvälineissä, kuten pohjallisissa ja jalkineissa. Vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä.

Ajanvaraus- ja puhelinajat

Asiakas varaa itse ajan jalkaterapeutin vastaanotolle.

Jalkaterapeutin ajanvarausunumero p. 014 266 2012, soittoaika ma-to klo 8-12, pe klo 9-12.

Voit jättää erikoisvastaanotoille takaisinsoittopyynnön myös verkossa sinulle sopivaan ajankohtaan. Takaisinsoittopalvelu

Sijainti

Kyllön terveysasema, Keskussairaalantie 20, 40620 Jyväskylä
Huom! Sisäänkäynti pysäköintialuetta vastapäätä.

Postiosoite: PL 52, 40701 Jyväskylä

Maksut

Hoitokäynnit ovat maksullisia. Terveyspalvelujen asiakasmaksut

Rintamaveteraanien ja sotainvalidien jalkahoito

Rintamaveteraanien ja sotainvalidien jalkahoito toteutetaan yksityisten palveluntuottajien vastaanotoilla. Veteraanit ja sotainvalidit saavat jalkahoitoon Valtionkonttorin myöntämän maksusitoumuksen jalkahoitoon.

Rintamaveteraani saa kaksi jalkahoitoon oikeuttavaa 45 euron arvoista maksusitoumusta vuosittain. Jos asiakas sairastaa diabetesta, nivelreumaa tai psoriasista, hän saa kuusi maksusitoumusta jalkahoitoon. Rintamasotilas-, rintamapalvelu- tai rintamatunnus on esitettävä maksusitoumuksia haettaessa.

Sotainvalidit ja eräissä Suomen sotiin liittyneissä tehtävissä palvelleet henkilöt eivät voi käyttää rintamaveteraanien jalkojenhoitoon tarkoitettuja maksusitoumuksia. Jalkahoito ei koske myöskään rintamaveteraanien aviopuolisoita.

Lisätietoa maksusitoumuksesta rintamaveteraanien kuntoutussivulla

Linkkejä

Reuma ja jalkojen hoito (Reumaliitto)
Diabeetikon jalkojen omahoito (Terveyskirjasto)