Hyppää pääsisältöön
Kuva
Tyttö katsoo hampaitaan peilin kautta

Ajanvaraus arkisin klo 8–16. Kiireettömissä asioissa palvelemme klo 8-15. 
p. 014 266 0126

Säynätsalon hammashoitola
(HUOM. vain Säynätsalon alueen asukkaille)

Ajanvaraus arkisin klo 8–16 p. 014 458 5803
Terveyskeskus Mehiläinen Jyväskylä Säynätsalo

  • muina aikoina soita Keski-Suomen Sairaala Novan puhelinneuvontaan 116 117

HUOM. Jos olosi on vähänkin flunssainen tai tunnet itsesi muulla tavalla kipeäksi, peruthan ajanvarauksesi hammashoitolaan.

Suun terveydenhuollon päivystys

Ajan varaaminen, tarkistus ja peruminen

Voit varata, tarkastaa tai perua suun terveydenhuoltoon varatut ajat verkossa. Kirjaudu palveluun tai lue lisää: Suun terveydenhoidon verkkopalvelut

Voit perua aikasi soittamalla ajanvaraukseen. Jos peruutus koskee saman päivän vastaanottoaikaa, jätä takaisinsoittopyyntö kiireelliselle linjalle. Takaisinsoittopyynnön voit jättää puhelun aikana annettujen ohjeiden mukaan.

Takaisinsoittopyynnön voi jättää myös verkossa:

Käyttämättä ja perumatta jätetystä ajasta peritään maksu 18 vuotta täyttäneiltä. Aika tulee perua ennen vastaanoton alkua.

Käyttämättä ja perumatta jätetty lääkärin tai suun terveydenhuollon aika - tietoa maksuista


Ajanvarauspalvelu kuulovammaisille asiakkaille

Kuulovammainen asiakas voi varata ja perua suun terveydenhoidon ajan tekstiviestillä. Tekstiviestiin vastataan arkisin klo 8-16. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan.

Lähetä viesti numeroon 050 303 7722. Aloita viesti sanalla SUU ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy.

  • Esimerkkiviesti: SUU Maija Kristiina Meikäläinen 150868, Kauppakatu 1. Haluaisin hammaslääkärin vastaanotolle, syy lohjennut hammas, hampaan reuna on terävä.

Kun olet lähettänyt viestin, saat hetken päästä vastausviestin. Hammashoitaja kysyy sinulta tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita. Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.

Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun saat viestin LOPPU.


Tekstiviestimuistutus

Tekstiviestimuistutus lähetetään kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa arkisin kello 9–17.

Muistutusviestissä on ilmoitus varatusta ajasta ja vastaanottopaikasta. Viesti ei sisällä henkilötietoja tai varattuun vastaanottoon liittyviä tietoja. Tekstiviestimuistutus lähetetään asiakkaan tiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon.

Muistutukset lähetetään automaattisesti ajanvarausjärjestelmän avulla eikä niihin voi vastata. Mahdollinen muistutuksen poisjääminen ei tarkoita, ettei aikaa olisi varattu eikä se vapauta peruuttamattoman käynnin maksusta.

Asiakas voi halutessaan kieltäytyä muistutusviesteistä ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen.

Kuvantamisen ajoista ei tule tekstiviestimuistutusta.