Ilmoittautuminen perhevalmennuksiin

Neuvoloiden henkilöstöä on siirtynyt koronajäljitys- ja rokotustoimintaan. Tämän vuoksi synnytys- ja imetysvalmennukset toteutetaan toistaiseksi videotallenteena. Ilmoittaudu valmennuksiin alla olevista linkeistä ja saat sähköpostiisi linkin videotallenteesta valmennuspäivänä.
Valitse valmennusajankohta raskausviikoille 32-36. 

Etävalmennukset (toistaiseksi etävalmennuksia ei järjestetä):
Jos ilmoittaudut etävalmennukseen saat Teams-linkin sähköpostiisi 30 min ennen valmennuksen alkua. Suosittelemme osallistumaan tietokoneella, Google Chrome-selainta käyttäen. Jos liityt valmennukseen puhelimellasi, käytä myös silloin Google Chrome-selainta jos käytössäsi ei ole Teams-sovellusta.

Yksityisyyden- ja tietosuojan vuoksi huomioithan, että jos sinulla on Teams-sovellus, kirjaudu sovelluksesta ulos ennen valmennukseen liittymistä, mikäli et halua oman nimesi näkyvän valmennuksessa muille osastujille. Näin voit liittyä valmennukseen myös nimimerkkiä käyttäen. Lisäksi sähköpostiosoite, jonka ilmoitat ilmoittautumistiedoissa, tulisi olla jokin muu kuin jyvaskyla.fi tai sellainen osoite, missä ei olisi käytössä jo Office 365- palveluita.
Ilmoittautumislomakkeella ilmoittamasi nimitiedot eivät tule näkyviin valmennukseen liittyessäsi.

Toivomme perhevalmennukseen osallistujilta palautetta valmennuksista.

 

Synnytysvalmennukset (Valmennuskerrat ovat samansisältöisiä)

- Synnytysvalmennus videotallenteena 9.3.21

 

Imetysvalmennukset (Valmennuskerrat ovat samansisältöisiä)

- Imetysvalmennus videotallenteena 17.3.21

 

Neuvola`s family class in english, sign up