Perhevalmennukset ja ilmoittautuminen

Neuvoloiden synnytys- ja imetysvalmennukset ovat käynnissä! Jatkossa valmennukset toteutetaan Teams-valmennuksina sekä myös pienemmällä osallistujamäärällä livevalmennuksena toteutettuna. Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät valmennusten ilmoittaumissivulta. Uusia valmennuksia lisätään vähitellen ilmoittautumissivulle.

Vauvan hoito ja Avaimia hyvään vanhemmuuteen valmennuskerroista on tulossa marraskuun aikana videovalmennukset neuvolan nettisivuille. 

Lapsen odotusaika ja vauvan syntyminen perheeseen luovat erinomaisen tilaisuuden oppia itsestään ja kasvaa ihmisenä. Perhevalmennuksen tavoitteena on vahvistaa vanhempien tietoja ja taitoja, jotta arki vauvan kanssa sujuisi hyvin. Perhevalmennusryhmässä odottavat perheet kohtaavat.

Perhevalmennukseen kuuluu Avaimia hyvään vanhemmuuteen, Vauvan hoito, Imetysvalmennus ja Synnytysvalmennus sekä Vauva kaa- hyvinvointitapahtuma. Valmennuskertojen esittelyt ja ilmoittautumisohjeet löydät alla olevilta sivuilta.

Vauvan kaa- hyvinvointitapahtuma
Vauvan kaa- hyvinvointitapahtuma odottaville ja vauvaperheille järjestetään Palokan neuvolassa. Mukana tapahtumassa ovat neuvolat, varhaisen tuen palvelut, äitiysfysioterapia, suunterveydenhoito, pikkulapsipsykologipalvelut JAMK, Jyväskylän seurakunta, Liikenneturva sekä joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita.
Valitettavasti koronavirustilanteesta johtuen emme pysty järjestämään Vauvan-kaa hyvinvointitapahtumaa syksyllä 2020. 

Voidaksemme kehittää perhevalmennuksiamme tulevaisuudessa, toivomme Teiltä palautetta jokaisesta tapaamiskerrasta. Toivomme perhevalmennukseen ja Vauvan kaa- tapahtumaan osallistujilta palautetta valmennuksista.