Hyppää pääsisältöön
Kuva
Perhe-neuvolassa_vauvasylissa

Lapsen odotusaika ja vauvan syntyminen perheeseen luovat erinomaisen tilaisuuden oppia itsestään ja kasvaa ihmisenä. Perhevalmennuksen tavoitteena on vahvistaa vanhempien tietoja ja taitoja, jotta arki vauvan kanssa sujuisi hyvin. Perhevalmennusryhmässä odottavat perheet kohtaavat.

Perhevalmennukseen kuuluu Avaimia hyvään vanhemmuuteen, Vauvan hoito, Imetysvalmennus ja Synnytysvalmennus sekä Vauva kaa -hyvinvointitapahtuma. Valmennuskertojen esittelyt ja ilmoittautumisohjeet löydät tämän sivun esittelyvideolta sekä alla olevilta valmennussivuilta.

Vauvan kaa -hyvinvointitapahtuma

Vauvan kaa- hyvinvointitapahtuma odottaville ja vauvaperheille järjestetään Palokan neuvolassa. Mukana tapahtumassa ovat neuvolat, varhaisen tuen palvelut, äitiysfysioterapia, suunterveydenhoito, pikkulapsipsykologipalvelut JAMK, Jyväskylän seurakunta, Liikenneturva sekä joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita.

Koronavirustilanteesta johtuen emme pysty järjestämään Vauvan kaa -hyvinvointitapahtumaa toistaiseksi. 

Toivomme perhevalmennukseen ja Vauvan kaa -tapahtumaan osallistujilta palautetta valmennuksista, jotta voimme kehittää perhevalmennuksiamme.

 Neuvoloiden perhevalmennusten esittely

Video Trustmary Finland Oy