Perhevalmennukset ja ilmoittautuminen

Perhevalmennukset käynnistyvät 1.9. alkaen ja ilmoittautuminen on nyt avattu. 

Lapsen odotusaika ja vauvan syntyminen perheeseen luovat erinomaisen tilaisuuden oppia itsestään ja kasvaa ihmisenä. Perhevalmennuksen tavoitteena on vahvistaa vanhempien tietoja ja taitoja, jotta arki vauvan kanssa sujuisi hyvin. Perhevalmennusryhmässä odottavat perheet kohtaavat.

Perhevalmennukseen kuuluu Avaimia hyvään vanhemmuuteen, Vauvan hoito, Imetysvalmennus ja Synnytysvalmennus sekä Vauva kaa- hyvinvointitapahtuma. Valmennuskertojen esittelyt ja ilmoittautumisohjeet löydät alla olevilta sivuilta.

Vauvan kaa- hyvinvointitapahtuma
Vauvan kaa- hyvinvointitapahtuma odottaville ja vauvaperheille järjestetään Palokan neuvolassa. Mukana tapahtumassa ovat neuvolat, varhaisen tuen palvelut, äitiysfysioterapia, suunterveydenhoito, pikkulapsipsykologipalvelut JAMK, Jyväskylän seurakunta, Liikenneturva sekä joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita.

Voidaksemme kehittää perhevalmennuksiamme tulevaisuudessa, toivomme Teiltä palautetta jokaisesta tapaamiskerrasta. Toivomme perhevalmennukseen ja Vauvan kaa- tapahtumaan osallistujilta palautetta valmennuksista.