Fysioterapia

Fysioterapeutit avustavat asiakasta osaston kuntosalilla.

Kesän vaikutukset fysioterapiapalveluihin

Voit varata ajan mille tahansa avoimena olevalle toimipisteelle lähimmän terveysasemasi ollessa kesäsulussa.

Huhtasuon terveysaseman fysioterapia kesäsulussa 6.7.-2.8.
Korpilahden terveysaseman fysioterapia kesäsulussa 6.7.-2.8.
Säynätsalon terveysaseman fysioterapia kesäsulussa 29.6.-16.8.
Tikkakosken terveysaseman fysioterapia kesäsulussa 6.7.-2.8.
Vaajakoskelaisten fysioterapia toteutuu toistaiseksi muilla avoimilla toimipisteillä. 

Lasten ja nuorten toiminta- ja fysioterapia sekä puheterapia Asemakadun toimipisteessä palvelee kesälläkin, mutta ajalla 24.7.-2.8. hiukan supistetusti.

Koronatilanteen vaikutukset fysioterapiaan

Suuri osa asiakkaistamme kuuluu vallitsevan koronatilanteen aikana riskiryhmään. Pyrimme suojelemaan riskiryhmässä olevia asiakkaitamme seuraavin tavoin:

  • Saavuthan paikalle aina terveenä! Lievissäkin oireissa varattu vastaanottoaika tulee siirtää puhelimitse. Henkilökuntakin saapuu töihin ainoastaan terveenä.
  • Saavuthan vastaanotolle vain välttämättömän saattajan kanssa.
  • Muistathan hyvän käsihygienian niin saapuessa kuin lähtiessäkin. Vastaanotoilla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Henkilökuntamme toimii samalla tavalla.
  • Jos syystä tai toisesta kuitenkin yskittää tai aivastuttaa, teethän sen peittäen kasvosi hihaan.
  • Kiireettömillä avovastaanotoilla tarjoamme yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmäläisten yksilökäyntien osalta mahdollisuuksien mukaan etävastaanottoa. Vastaanotoillamme otamme asiakkaita normaaliin tapaan hygieniasta ja turvaväleistä huolehtien. Vältämme lähikontaktia niiltä osin, mitä asiakkaan hoito ja tutkiminen sen mahdollistavat. Jos olet epävarma kannattaako hakeutua vastaanotolle, suosittelemme soittamaan ajanvaraukseen. Henkilökuntamme kartoittavat tilanteen ja antavat toimintaohjeet.
  • Kuntoutuksen ryhmä- ja itseharjoittelupalvelut sekä ulkopuolisten toimijoiden tilavuokrat on peruttu toistaiseksi. Poikkeuksena kroonista selkäkipua potevien selkäryhmä, joka jatkaa toimintaansa kesällä erityisjärjestelyin. Ilmoitamme palvelujen jatkamisesta näille ryhmille erikseen.
  • Muuttuvat tilanteet aiheuttavat henkilökunnallemme nyt tavallista enemmän äkillisiäkin työtehtävien muutoksia ja poissaoloja. Ethän pahastu, jos joudumme siirtämään vastaanottoaikaasi - kiireettömän vastaanoton palveluihimme pääsee tällä hetkellä onneksi aiempaa nopeammin!
  • Olemme myös tehostaneet siivoustamme asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi.

Kiitos ymmärryksestänne varotoimenpiteitä kohtaan!

Mitä fysioterapia on?

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka pyrkii palauttamaan liikettä ja toimintaa. Fysioterapian keinoin voimme arvioida, hoitaa ja ennaltaehkäistä vammoja ja sairauksia koko elämän ajan.

Tarjoamme fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien asukkaille.

Voit varata ajan ilman lähetettä oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi fysioterapeutin arviokäynnille. Osaan palveluista tarvitset lääkärin, terveydenhoitajan tai kouluterveydenhoitajan lähetteen. Ajan voi varata oman valintasi mukaan mille tahansa toimipisteelle, riippumatta siitä, millä terveysasemalla käytät muita terveyspalveluita.

Voit ottaa meihin yhteyttä ajanvarauksella tai netissä asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hyvis.fi Keski-Suomi yhteydenottolomakkeet

Fysioterapeutit avustavat asiakasta osaston kuntosalilla.