Fysioterapia

Fysioterapeutit avustavat asiakasta osaston kuntosalilla.

Koronatilanteen vaikutukset fysioterapiaan

Suuri osa asiakkaistamme kuuluu vallitsevan koronatilanteen aikana riskiryhmään. Pyrimme suojelemaan riskiryhmässä olevia asiakkaitamme seuraavin tavoin:

  • Saavuthan paikalle aina terveenä! Lievissäkin oireissa varattu vastaanottoaika tulee siirtää puhelimitse tai perua sähköisen ajanvarauksen kautta. Henkilökuntakin saapuu töihin ainoastaan terveenä.
  • Saavuthan vastaanotolle vain välttämättömän saattajan kanssa.
  • Muistathan hyvän käsihygienian niin saapuessa kuin lähtiessäkin. Vastaanotoilla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Henkilökuntamme toimii samalla tavalla.
  • Jos syystä tai toisesta kuitenkin yskittää tai aivastuttaa, teethän sen peittäen kasvosi hihaan.
  • Kiireettömillä avovastaanotoilla tarjoamme yksilökäyntien osalta mahdollisuuksien mukaan etävastaanottoa. Terapeuttimme arvioi etäyhteyden mahdollisuuden asiasi hoitamisessa aina yksilöllisesti.
  • Vastaanotoillamme otamme asiakkaita normaaliin tapaan hygieniasta ja turvaväleistä huolehtien. Vältämme lähikontaktia niiltä osin, mitä asiakkaan hoito ja tutkiminen sen mahdollistavat.
  • Jos olet epävarma kannattaako hakeutua vastaanotolle, suosittelemme soittamaan ajanvaraukseen. Henkilökuntamme kartoittavat tilanteen ja antavat toimintaohjeet.
  • Olemme myös tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjämme asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi.

Kiitos ymmärryksestänne varotoimenpiteitä kohtaan!


Mitä fysioterapia on?

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka pyrkii palauttamaan liikettä ja toimintaa. Fysioterapian keinoin voimme arvioida, hoitaa ja ennaltaehkäistä vammoja ja sairauksia koko elämän ajan.

Tarjoamme fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien asukkaille.

Voit varata ajan ilman lähetettä oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi fysioterapeutin arviokäynnille. Osaan palveluista tarvitset lääkärin, terveydenhoitajan tai kouluterveydenhoitajan lähetteen. Ajan voi varata oman valintasi mukaan mille tahansa toimipisteelle, riippumatta siitä, millä terveysasemalla käytät muita terveyspalveluita.

Voit ottaa meihin yhteyttä ajanvarauksella tai netissä asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Fysioterapeutit avustavat asiakasta osaston kuntosalilla.