Kuntoutus

Poikkeustilan vaikutukset kuntoutuksen palveluihin

Suuri osa asiakkaistamme kuuluu vallitsevan poikkeustilan aikana riskiryhmään. Pyrimme suojelemaan riskiryhmässä olevia asiakkaitamme.

Saavuthan paikalle aina terveenä! Lievissäkin oireissa varattu vastaanottoaika tulee siirtää puhelimitse. Henkilökuntakin saapuu töihin ainoastaan terveenä.

  • Tulethan vastaanotolle vain välttämättömän saattajan kanssa.

Muistathan hyvän käsihygienian niin saapuessa kuin lähtiessäkin. Vastaanotoilla on käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä. Henkilökuntamme toimii samalla tavalla.

  • Jos syystä tai toisesta kuitenkin yskittää tai aivastuttaa, teethän sen peittäen kasvosi hihaan.

Kiireettömillä avovastaanotoilla tarjoamme yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmäläisten yksilökäyntien osalta mahdollisuuksien mukaan myös etävastaanottoa tai kotikäyntiä. Muita asiakasryhmiä palvelemme vastaanotoillamme normaaliin tapaan. Vältämme lähikontaktia niiltä osin, mitä asiakkaan hoito ja tutkiminen sen mahdollistavat.

  • Jos olet epävarma kannattaako hakeutua vastaanotolle, suosittelemme soittamaan ajanvaraukseen. Henkilökuntamme kartoittavat tilanteen ja antavat toimintaohjeet.

Kuntoutuksen ryhmä- ja itseharjoittelupalvelut sekä ulkopuolisten toimijoiden tilavuokrat on peruttu toistaiseksi. Poikkeuksena fysioterapian selkäryhmä kroonisesta selkäkivusta kärsiville, joka jatkaa toimintaansa kesällä. Ilmoitamme palvelujen jatkamisesta näille ryhmille erikseen.

Muuttuvat tilanteet aiheuttavat henkilökunnallemme nyt tavallista enemmän äkillisiäkin työtehtävien muutoksia ja poissaoloja.

  • Ethän pahastu, jos joudumme siirtämään vastaanottoaikaasi - kiireettömän vastaanoton palveluihimme pääsee tällä hetkellä onneksi aiempaa nopeammin!

Olemme myös tehostaneet siivoustamme asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi.

Kiitos ymmärryksestänne varotoimenpiteitä kohtaan!