Hyppää pääsisältöön

Pankkitunnuksilla toimiva nettiajanvaraus tai ilman tunnuksia palveleva puhelinvaraus on avautunut kaikille yli 16-vuotiaille. 

Varausoikeus ensirokotukseen on edelleen voimassa kaikilla 12 täyttäneillä riskiryhmäläisillä.

Riskiryhmäläisistä nuorimmille, eli 1215-vuotiaille, voi ajan varata soittamalla numeroon 014 266 1472. Puhelun aikana tarkistetaan riskiryhmään kuuluminen. 

Varaa tästä aika koronarokotukseen
Varaa aika koronarokotukseen
    

Varmistathan ajan kalenteristasi ennen varauksen tekoa. Netissä tehdyn varauksen voi vaihtaa vain puhelinpalvelussamme.

Katso ohjevideo Hyviksen kautta kirjautumisesta.

 

Ajan varaamiseen verkossa tarvitset pankkitunnukset, joilla varausoikeutesi voidaan varmistaa. Pääset kohdasta ”Koronarokotusten ajanvaraus” etenemään ”Siirry valitsemaan aika” -linkistä. Jos ”Koronarokotusten ajanvaraus” ei tunnistautumisen jälkeen näy, et ole vielä oikeutettu tekemään varausta.

Huom! Ensirokotuksen yhteydessä saat tiedon toisen rokotuksen ajankohdasta. Ensimmäisen ja toisen rokotuksen väli on noin 12 viikkoa. Toista rokotusta ei ole mahdollista aikaistaa. Jos linjaus muuttuu, siitä tiedotetaan.

 

Koronavirustaudin jo sairastaneille suositellaan rokottautumista noin 6 kk sairastetun taudin jälkeen. THL:n mukaan koronarokotteesta ei tiedetä olevan haittaa, vaikka henkilöllä olisi oireeton koronavirusinfektio tai itämisvaiheessa oleva koronavirustauti rokotushetkellä. 

Varaa aika koronarokotukseen 


Kuulovammaisten ajanvaraus

Varaaminen tapahtuu kuulovammaisten käytössä olevalla Kuulovammaisten ajanvarauspalvelulla. Sitä voivat käyttää myös kaikki aiemmin rokotusajan varausvuorossa olleet, jos ensirokotuksen aika vielä puuttuu. 

Katso myös Ajankohtaista tietoa viittomakielisille

Asiasanat: