Hyppää pääsisältöön

Voit käyttää hyväksesi ilman ajanvarausta toimivia rokotuspalveluitamme, joista tiedotamme nettisivuillamme viikoittain.

Viikolla 43 voi muutamassa paikassa saada ilman ajanvarausta myös kolmannen koronarokotuksen, jos saantiehdot täyttyvät

Tästä ajanvarauksesta voit varata ajan vain ykkösrokotukseen. Kakkosajan saat rokotuspaikalta.

Kolmannen koronarokotuksen järjestelyistä Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla tiedotetaan viimeistään 25.10.2021. THL suosittelee kolmannen koronarokoteannoksen tarjoamista 60 vuotta täyttäneille ja lääketieteellisille riskiryhmille (tiedote 19.10.2021)

 Varaa tästä aika koronarokotukseen
Varaa aika koronarokotukseen
 - huom. vain ensirokotteet!   

Varmistathan ajan kalenteristasi ennen varauksen tekoa. Netissä tehdyn varauksen voi vaihtaa vain puhelinpalvelussamme p. 014 266 1472. Numero vastaa maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 9–15.

Katso ohjevideo Hyviksen kautta kirjautumisesta.

Ajan varaamiseen verkossa tarvitset pankkitunnukset, joilla varausoikeutesi voidaan varmistaa. Pääset kohdasta ”Koronarokotusten ajanvaraus” etenemään ”Siirry valitsemaan aika” -linkistä. Jos ”Koronarokotusten ajanvaraus” ei tunnistautumisen jälkeen näy, et ole vielä oikeutettu tekemään varausta.

Huom! Ensirokotuksen yhteydessä saat tiedon toisen rokotuksen ajankohdasta. Ensimmäisen ja toisen rokotuksen suositeltu väli on noin 12 viikkoa ja syyskuussa 2021 tehtyjen linjausten mukaan minimissään kuusi viikkoa.

Koronavirustaudin jo sairastaneille suositellaan rokottautumista noin 6 kk sairastetun taudin jälkeen. THL:n mukaan koronarokotteesta ei tiedetä olevan haittaa, vaikka henkilöllä olisi oireeton koronavirusinfektio tai itämisvaiheessa oleva koronavirustauti rokotushetkellä. 

Varaa aika koronarokotukseen 

Kuulovammaisten ajanvaraus

Varaaminen tapahtuu kuulovammaisten käytössä olevalla Kuulovammaisten ajanvarauspalvelulla. Sitä voivat käyttää myös kaikki aiemmin rokotusajan varausvuorossa olleet, jos ensirokotuksen aika vielä puuttuu. 

Katso myös Ajankohtaista tietoa viittomakielisille

Asiasanat: