Terveyspalvelut

Tarjoamme palveluja kaiken ikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien asukkaille. Voit asioida puhelimitse, toimipisteissä ja sähköisen asiointipalvelun välityksellä. Osa terveydenhuollon palveluista on maksullisia 18 vuotta täyttäneille. Terveyspalvelujen asiakasmaksut

Jos Päivystysapu 116 117 -numero ei toimi, soita vanhaan numeroon 0100 84 884

1.3.2019 Keski-Suomessa käyttöön otetun Päivystysapu 116 117 -numeron teknisten haasteiden vuoksi kaikki puhelut eivät pääse läpi palveluun. Jos Päivystysapu-numero ei toimi, soita vanhaan päivystyksen puhelinneuvonnan numeroon 0100 84 884.

Puhelinoperaattorit ja THL selvittävät ongelman syytä. Vanha päivystyksen puhelinneuvonnan numero 0100 84 884 pidetään toistaiseksi käytössä. Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa.

Omaolo.fi -palvelu käyttöön Jyväskylässäkin

Oirearvio kertoo, vaativatko oireesi ammattilaisen hoitoa vai riittääkö itsehoito

Oirearviot ovat käytössä Keskustan, Kyllön, Huhtasuon, Kuokkalan, Palokan, Sampoharjun (Vaajakoski), Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla sekä opiskeluterveydenhuollossa ja Kyllön kuntoutus- ja fysioterapiapalveluissa.

Omaolo-palveluarviot

Omaolossa voit arvioida, oletko oikeutettu omaishoidon tukeen, vammaispalveluiden kuljetuspalveluihin tai vammaispalvelulain mukaiseen henkilökohtaiseen apuun.

Lue lisää Jyväskylän Omaolo-palvelut -sivulta tai suoraan Omaolosta.

Omaolo.fi

Anna palautetta palveluistamme

Terveyspalvelujen laadun kehittämiseksi asiakaspalaute on tärkeää. Palautetta voit antaa terveysasemien palautepostilaatikkoon tai asiakaspalauteautomaatilla. Palautteen anto onnistuu myös sähköisesti Jyväskylän kaupungin palautepalvelun kautta.