Terveyspalvelut

Tarjoamme palveluja kaiken ikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien asukkaille. Voit asioida puhelimitse, toimipisteissä ja sähköisen asiointipalvelun välityksellä. Osa terveydenhuollon palveluista on maksullisia 18 vuotta täyttäneille. Terveyspalvelujen asiakasmaksut

Anna palautetta palveluistamme

Terveyspalvelujen laadun kehittämiseksi asiakaspalaute on tärkeää. Palautetta voit antaa terveysasemien palautepostilaatikkoon tai asiakaspalauteautomaatilla. Palautteen anto onnistuu myös sähköisesti Jyväskylän kaupungin palautepalvelun kautta.

Omaolo-oirearviot

Jyväskylässä on käytössä valtakunnalliset hengitystietulehduksen, alaselkäkivun ja virtsatietulehduksen oirearviot. Oirearvio kertoo, onko oireiden perusteella syytä ottaa yhteyttä terveyspalveluihin. Terveydenhuollon ammattilainen myös vastaa tarvittaessa kysymyksiin ja antaa kotihoito-ohjeita. Arkisin kello 14 mennessä jätettyihin oirearvioihin vastataan saman päivän aikana. Oirearviot näkyvät Kanta-palvelussa, johon kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Omaolo-palvelu ja kirjautuminen