Suoraan sisältöön

Kävelykatu (huom, sivustoa päivitetään parhaillaan, osa tiedoista virheellisiä, valmistuu Toukokuussa)

Esittely- ja promootiopaikat
Banderollipaikat
Tapahtuman järjestäminen
Lasikontti, tapahtuma- ja näyttelykäyttöön
Yhteystiedot
Jyväskylän kävelykatu on kävelykeskustaa parhaimmillaan mikä elää vuoden jokaisen päivän ja jokaisen kellonajan. Joka päivä kävelykeskustassa liikkuu noin 80 000 kaupunkilaista ja vierailijaa. Keskusta elää sesongit vapusta jouluun ja toimii tapahtumapaikkana niin rallille kuin muodillekin. Kävelykeskustaan tullaan kohtaamaan ystäviä, shoppailemaan, viihtymään ja viihdyttämään ja katu on nimetty myös Pohjoismaiden toimivimmaksi.

Esittely- ja promootiopaikat

Kävelykadulla on 36 promootiopaikkaa missä on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa tai markkinoida yrityksensä brändiä. Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m ja niille on saatavissa sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan vuokraaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 19 ja viikonloppuisin klo 10 – 18 välisenä aikana. Promootiopaikoilla ei saa pitää autoja, myynti ei myöskään ole sallittua. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 31 – 36 johon esim. näyttelyautojen tuonti on sallittua. Kts. lisätiedot Promootiopaikkojen käyttöohje ja lupaehdot (tähän linkki). Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5 – 10.

Kartta promootio- ja banderollipaikoista, klikkaa tästä suuremmaksi

Vuokraa promootiopaikka
HUOM! nettikauppa avautuu Toukokuussa

Promootiopaikan voi vuokrata itselleen OpenShop –nettikaupasta. Paikka maksetaan varauksen yhteydessä, samoin sähkö. Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.
Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.
Hinnoittelu
  • Promootiopaikan hinta on 35,00 € + alv 24% / vrk.
  • Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
  • Voimavirta on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 33 tai 34, Arenaukiolla.
Promootiopaikkojen vuokraajan on noudatettava tässä esitteessä olevia käyttöohjeita ja lupaehtoja (pdf)

Banderollipaikat

Kävelykadulla on käytössä 6 banderollipaikkaa (A, B, C, D, E ja F), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille. Banderollipaikat on mahdollista vuokrata 2 viikoksi. Asennuspäivät on maanantaisin.

Vuokraa banderollipaikka
HUOM! nettikauppa avautuu Toukokuussa

Banderollipaikan voi vuokrata itselleen OpenShop –nettikaupasta. Paikka maksetaan varauksen yhteydessä. Varaus on sitova.
Hinnoittelu
Banerollipaikan hinta on 200,00 € + alv 24% / 2 viikkoa
Asennus 1 kpl 240,00 + alv 24% (banderollin nosto ja lasku)
Käyttöohjeet ja lupaehdot
Banderollipaikkojen vuokraajan on noudatettava tässä esitteessä mainittuja käyttöohjeita ja lupaehtoja (pdf)

Tapahtuman järjestäminen

Kävelykadulla on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia kuten markkinointitapahtumia, taide- ja kulttuuritapahtumia, liikuntatapahtumia tai musiikkitapahtumia. Kävelykadulle sopivat parhaiten ilmaistapahtumat, sillä pääsyä kadun kauppakeskuksiin ja liikkeisiin ei voida sulkea.
Kävelykatu kerää keskeisen sijaintinsa ja ohikulkijoiden ansiosta tuhansia kävijöitä. Kävelykadun tapahtumajärjestäminen on myös yksi mahdollisuus liiketoimintaan/varainhankintaan. Järjestäjä sitoutuu laadukkaan ja ohjelmallisen katutapahtumanjärjestämiseen. Vastaavasti voi ulosmyydä kävelykadun 30 myyntipaikkaa tapahtuman ajaksi. Kävelykadun voi varata tapahtumakäyttöön kokonaan tai myös vain osan siitä. Tapahtuman järjestämistä varten tulee laatia alueen käyttölupahakemus. Ennen hakemuksen laatimista on suositeltavaa tiedustella onko kävelykatu vapaana haluttuna ajankohtana.
Kävelykadun varaustiedustelut
Alustavat paikkavaraukset Palvelupiste Hannikaisesta puh. 014 266 5025 arkisin klo 8 - 16 (kesä-elokuussa klo 8 - 15)
Sähköposti: palvelelupistehannikainen (at) jkl.fi
Lisätietoja tapahtumajärjestäjälle KÄVELYKADUN TAPAHTUMAPAIKKAKORTISSA

HAE LUPAA tapahtumalle

Alueen käyttölupaa tapahtumaa varten haetaan sähköisesti, tästä linkistä (kirjautuminen edellyttää tunnistautumista, kun olet rekisteröitynut voit jatkossa kirjautua sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi)

Hakemukseen tulee liittää tapahtuma-alueen suunnitelmakartta. Suunnittelukartan pohjana voi käyttää esim. kävelykadun käyttösuunnitelmaa, KARTTA TÄSTÄ (pdf).
Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti ja hakemuksen yhteydessä selvitetään onko suunniteltu tapahtuma kävelykadun käyttöehtojen mukainen ja onko se mahdollista järjestää.
Tapahtumajärjestäjän on hyvä selvittää myös muut tarvittavat luvat, lisätietoa luvista ja ilmoituksista tästä.

Hinnoittelu
Esim. jos koko kävelykatu on tapahtuma-alueena: Alueen käyttömaksu 69,67 € (sis.alv 24%) sekä luvankäsittelymaksu 82,00 €.
Tarkastus- ja valvontamaksut tarkentuvat tapahtumakoon- ja luonteen mukaan 163 - 326 € (alv 0%). Mahdollisesta sähkönkäytöstä peritään maksut käytön mukaisesti.

Lasikontti, tapahtuma- ja näyttelykäyttöön

Jyväskylän kaupunki vuokraa merikonttirunkoon valmistettua lasikonttia erilaisiin esittely- ja tapahtumatarkoituksiin. Lasikontin eri käyttötavoilla edistetään tapahtumien järjestämistä ja tarjotaan laadukas elementti eri toimijoiden käyttöön. Konttia ei saa käyttää tuotemyyntiin tai varastokäyttöön.

Varaukset
Lasikontti ja sen paikkavaraus tehdään alustavasti Palvelupiste Hannikaisesta puh. 014 266 5025 tai palvelupistehannikainen (at) jkl.fi

Käyttöohjeet ja lupaehdot
Lasikontin vuokraajan on noudatettava sille laadittuja käyttöohjeita ja lupaehtoja (pdf)

Yhteystiedot

Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 5025
Sähköposti: palvelupistehannikainen (at) jkl.fi

Ilmoita tapahtumastasi Jyväskylän tapahtumakalenterissa!

Ota yhteyttä

Tapahtumatoiminta
Markkinointipäällikkö Jaana Ruponen
p. 050 344 6496
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Tapahtumaluvat- ja paikat
Asiakaspalvelupäällikkö Anne Heikkinen
p. 040 840 6460
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Visit Jyväskylä
Matkailuneuvonta
p. 014 266 0113
matkailu (at) jkl.fi
www.visitjyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin yhteystiedot
www.jyvaskyla.fi/info/yhteys

Copyright © 2018 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun