Promootiot ja banderollit

Promootio- ja banderollipaikkojen tiedustelut ja varaukset

Toukokuu-elokuu
Keskustaluotsi puh. 014 266 5021 (tiistai - lauantai), keskustaluotsi(at)jyvaskyla.fi
Syyskuu-Huhtikuu
Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 5025 (maanantai-perjantai), palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi

Promootiopaikat

Kävelykadulla on 31 promootiopaikkaa missä on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa tai markkinoida yrityksensä brändiä. Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m (paikat nro 1-3 ovat kokoa 3x3 m) ja niille on mahdollista saada myös sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan varaaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 19 ja viikonloppuisin klo 10–18. Promootiopaikoilla ei saa pitää autoja, myynti ei myöskään ole sallittua. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 31–36 johon esim. näyttelyautojen tuonti on sallittua. Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5–10. Sijainti, Kävelykadun kompassi 

Pihakadulta löytyy myös kaksi Parklet-myyntipaikkaa, jotka soveltuvat myös promootiotarkoituksiin. Sijainti, Parklet 2 ja 3 (Jyväskylän karttapalvelu)
Lisätiedot Parklet-paikoista www.jyvaskyla.fi/elinkeino-ja-tyollisyys/luvat/torit-ja-myyntipaikat/pihakadun-parklet-myyntipaikat-kauppakatu

Hinnoittelu

Promootiopaikan hinta on 35,00 € + alv 24% / vrk.
Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
Voimavirta 20,00 € + alv 24 % / vrk, on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 33 tai 34, Arenaukiolla.

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

Vuokraus

Paikan vuokraamiseksi on laadittava HAKEMUS, joka tulee toimittaa viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua vuokrauksen alkamispäivää. Valitse hakemuksen varauskohteen tyypiksi Promootiopaikka. Hakemuksen laatimisesta ja sen lähettämisestä löytyy lisätietoja ko. lomakkeessa sijaitsevista info-näppäimistä.

HAKEMUS

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.

Banderollit

Kävelykadulla on käytössä 6 banderollipaikkaa (A, B, C, D, E ja F), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille. Muu mainonta/ilmoitukset eivät ole sallittuja. Varaukset on mahdollista tehdä 2 viikoksi. Asennuspäivä on maanantaisin. Banderollipaikkojen varaajan/vuokraajan tulee toimittaa banderollit Palvelupiste Hannikaiseen käyttöohjeen mukaisesti.

Hinnoittelu

Banderollipaikan hinta on 248,00 € (sis alv 24%) / 2 viikkoa
Asennus 1 kpl 297,60 € (sis alv 24%) 

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

Paikkakartta

Kartta promootio- ja banderollipaikoista (pdf)

Vuokraus

Paikan vuokrataan samanlaisella hakemuksella kuin promootiopaikat. Hakemus on toimitettava viimeistään 2 viikkoa ennen aiottua vuokrauksen alkamispäivää. Valitse hakemuksen varauskohteen tyypiksi Banderollipaikka. 

HAKEMUS

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.

Lisätietoja

Tiedustelut vapaista paikoista ja alustavat varaukset
Ajalla toukokuu - elokuu 
Keskustaluotsi puh. 014 266 5021 (tiistai - lauantai), keskustaluotsi(at)jyvaskyla.fi
Ajalla syyskuu - huhtikuu
Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 5025 (maanantai-perjantai), palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi