Promootiot ja banderollit

Promootio- ja banderollipaikkojen tiedustelut ja varaukset

Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 0108 tai palvelupistehannikainen[at]jkl.fi

Promootiopaikat

Kävelykadulla on 36 promootiopaikkaa missä on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa tai markkinoida yrityksensä brändiä. Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m ja niille on mahdollista saada myös sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan varaaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 19 ja viikonloppuisin klo 10–18. Promootiopaikoilla ei saa pitää autoja, myynti ei myöskään ole sallittua. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 31–36 johon esim. näyttelyautojen tuonti on sallittua. Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5–10.

Hinnoittelu

Promootiopaikan hinta on 35,00 € + alv 24% / vrk.
Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
Voimavirta 20,00 € + alv 24 % / vrk, on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 33 tai 34, Arenaukiolla.

Promootiopaikkojen käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf, suositeltavaa tutustua ennen promootiopaikan varaamista)

Banderollit ja kävelykeskustan alue

Kävelykadulla on käytössä 6 banderollipaikkaa (A, B, C, D, E ja F), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille. Muu mainonta ei ole sallittua. Varaukset on mahdollista tehdä 2 viikoksi. Asennuspäivä on maanantaisin. Banderollipaikkojen varaajan/vuokraajan tulee tilata banderollien asennustyö sekä toimitettava banderollit käyttöohjeen mukaisesti.

Hinnoittelu

Banderollipaikan hinta on 200,00 € + alv 24% / 2 viikkoa
Asennus 1 kpl 240,00 + alv 24% HUOM! vuokraaja tilaa asennuksen käyttöohjeiden mukaisesti

Banderollipaikkojen käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf, suositeltavaa tutustua ennen promootiopaikan varaamista) https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/ohje_banderolli...

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava seuraavat tiedot

  • promootion nimi tai tarkoitus
  • paikan numero ja sähkön tarve
  • varaajan/yhteyshenkilön nimi
  • puhelinnumero tai sähköposti
  • laskutusosoite
  • nimi (jos eri kuin varaaja)
  • Y-tunnus tai henkilötunnus

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.

Kartta promootio- ja banderollipaikoista (pdf) HUOM! Paikka numero 22 ei ole varattavissa.