Promootiot ja banderollit

Promootio- ja banderollipaikkojen tiedustelut ja varaukset

Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 0108 tai palvelupistehannikainen[at]jkl.fi

Promootiopaikat

Kävelykadulla on 36 promootiopaikkaa missä on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa tai markkinoida yrityksensä brändiä. Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m (paikat nro 1-3 ovat kokoa 3x3 m) ja niille on mahdollista saada myös sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan varaaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 19 ja viikonloppuisin klo 10–18. Promootiopaikoilla ei saa pitää autoja, myynti ei myöskään ole sallittua. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 31–36 johon esim. näyttelyautojen tuonti on sallittua. Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5–10. Sijainti, Kävelykadun kompassi (linkki Jyväskylän karttapalveluun)

Pihakadulta löytyy myös kolme Parklet-myyntipaikkaa, jotka soveltuvat myös promootiotarkoituksiin. Sijainti, Parklet 2 ja 3 (Jyväskylän karttapalvelu)
Lisätiedot Parklet-paikoista www.jyvaskyla.fi/elinkeino-ja-tyollisyys/luvat/torit-ja-myyntipaikat/pihakadun-parklet-myyntipaikat-kauppakatu

Hinnoittelu

Promootiopaikan hinta on 35,00 € + alv 24% / vrk.
Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
Voimavirta 20,00 € + alv 24 % / vrk, on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 33 tai 34, Arenaukiolla.

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

Banderollit

Kävelykadulla on käytössä 6 banderollipaikkaa (A, B, C, D, E ja F), joita vuokrataan tapahtumista kertoville banderolleille. Muu mainonta ei ole sallittua. Varaukset on mahdollista tehdä 2 viikoksi. Asennuspäivä on maanantaisin. Banderollipaikkojen varaajan/vuokraajan tulee toimitettaa banderollit Palvelupiste Hannikaiseen käyttöohjeen mukaisesti.

Hinnoittelu

Banderollipaikan hinta on 248,00 € (sis alv 24%) / 2 viikkoa
Asennus 1 kpl 297,60 € (sis alv 24%) 

Käyttöohjeet ja lupaehdot (pdf), suositellaan tutustumaan ennen varaamista

Paikkakartta

Paikkavaraukset 22.4.2019 saakka
Kartta promootio- ja banderollipaikoista (pdf) HUOM! Paikka numero 22 ei ole varattavissa. Paikka numerot 29 ja 30 ovat katutöiden vuoksi pois käytöstä 30.6.2019 saakka.

Paikkavaraukset alkaen 23.4.2019 
Kartta promootio- ja banderollipaikoista (pdf)

Varaaminen

Tiedustelut vapaista paikoista ja alustavan varauksen voi tehdä puh. 014 266 0108 tai palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi

Alustava varaustilaus vahvistetaan sähköpostitse, josta tulee selvitä seuraavat tiedot

  • promootion nimi tai tarkoitus
  • paikan numero ja sähkön tarve
  • varaajan/yhteyshenkilön nimi
  • puhelinnumero tai sähköposti
  • laskutusosoite
  • nimi (jos eri kuin varaaja)
  • Y-tunnus tai henkilötunnus

HUOM! Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.

Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua maksettu varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma. Mikäli vuokranantaja peruu varauksen, paikkamaksu palautetaan 30 vrk kuluessa.