Liikuntatieteen päivät 2019

Liikuntatieteen päivät Jyväskylässä 2019
28.–29.8.2019

Liikuntatieteen päivät 2019

Liikuntatieteen päivät kokoaa yhteen liikunta- ja terveydenalan vaikuttajat, tiedon soveltajat ja opiskelijat liikuntatutkimuksen ja liikuntakentän äärelle. Tänä vuonna Liikuntatieteen päivät järjestetään Jyväskylässä 28.-29.8. Jyväskylän yliopistolla. Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Liikuntatieteellisen Seura, Jyväskylän yliopisto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Jyväskylän kaupunki sekä LIKES-tutkimuskeskus.

Seminaarissa jaetaan liikuntaan liittyvää tieteellistä tietoa havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Teemana tänä vuonna on ”Liikunta ja liikkuminen monitieteisenä kysymyksenä”. Luentojen ja teemasessioiden aiheina ovat muun muassa ilmastonmuutos liikunnan näkökulmasta, liikunta- ja urheiluorganisaatioiden johtaminen sekä digitalisaatio liikuntakasvatuksessa. Mukana päivillä puhumassa on suomalaisia alan asiantuntijoita ja kansainvälisiä huippututkijoita.

Jyväskylän kaupunginkirjastolla järjestetään keskiviikkona 28.8. myös kaikille avoimia ja maksuttomia lisätilaisuuksia:

Tiedeartikkelin kirjoittamisen ABC. Klo 16.30–17.30 Jyväskylän kaupunginkirjasto, Wolmarin Sali. Yhteistyössä LTS & Tiedekustantajat.

Millainen on hyvä tiedeartikkeli? Mitä asioita kirjoittajan tulisi ottaa huomioon, kun tavoitteena on saada oma artikkeli julkaistua?  Tilaisuus on kaikille avoin. Toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen jouko.kokkonen(at)lts.fi.

       Työpajaa vetämässä ovat:

  • Hannu Itkonen, professori, JYU: Miten kirjoitan hyvän vertaisarvioidun tiedeartikkelin?
  • Jouko Kokkonen, erikoistutkija, LTS: Kuinka tutkija voi pärjätä popularisoinnin kentillä?
  • Riitta-Ilona Hurmerinta, tiedeviestijä, LTS: Mitä verkkoviestintä vaatii tutkijalta?

Keskustelutilaisuus aiheesta jääkiekon lumo. Klo 17.45–18.45, Jyväskylän kaupunginkirjasto, Wolmarin Sali.

Jääkiekko on suosittu laji niin Suomessa kuin lahden takana Ruotsissa. Millaisia eroja suomalaisessa ja ruotsalaisessa faniudessa on? Mitä jääkiekko merkitsee maille? Muun muassa näistä asioista keskustellaan tilaisuudessa "Jääkiekon lumo". Vieraana tilaisuudessa on Ph.D. Jyri Backman, Malmön yliopistosta. Puheenjohtajana toimii erikoistutkija Jouko Kokkonen, LTS. Tilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista.

Tutustu Liikuntatieteen päivien ohjelmaan sekä hinnastoon ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.lts.fi/tapahtumat/ltp19.
Liikuntatieteen päivät ovat myös Facebookissa ja Twitterissä #LTP19.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
7.8.2019
Tapahtuman järjestäjä: 
Liikuntatieteellinen Seura LTS ry
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Mattilanniemi 2
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Asiasanat: 
Tapahtuman kaupunginosa: