Peruttu: Glamour & Glam Euroviisutunnelmissa

Glamour & Glam Euroviisufiiliksissä
30.4.2020 19.00

Peruttu: Glamour & Glam Euroviisutunnelmissa

Vappuaattoiltana 30.4. pääset euroviisufiiliksiin Glamour & Glam -gaalaillassa. Näissä vappubileissä upeat viisuhitit vuosien varrelta seuraavat toisiaan ja virittävät tunnelman kerrassaan kattoon.

Ilta alkaa suurelta näyttämöltä, jossa Jyväskylä Sinfonia huolehtii viisuiskusävelmien sulokkaista soinnuista modulaatioineen ja muine herkkuineen. Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijät yksin ja yhdessä toimivat viisutulkitsijoina, samoin Keski-Suomen Tanssin Keskuksen tanssijat. Saapuukohan paikalle vappuhatussaan myös itse Lordi? Entä kuullaanko illassa Waterloo? Se selviää vappuaattona!
 
Konserttiosuuden jälkeen ei pelkästään hengailla vaan päästään laittamaan pylly vasten pyllyä pump pump, kun vapun parhaat pirskeet jatkuvat lämpiössä ja pienellä näyttämöllä. Yleisölämpiössä pääset joraamaan livebändin tahdissa ja pienellä näyttämöllä jalkaa vispauttavasta svengistä vastaa DJ. Illan aikana on luvassa myös huimia yllätyksiä…
 
Ja perinteitä kunnioittaen, Glamour & Glam -etkot vietät vappuherkkujen parissa niin ikään yleisölämpiössä. Sodexon loihtima Euroviisu Dinner on nautittavissa klo 17.30-18.15. Show & Dinner -lippupaketit saat teatterin lippumyymälästä.

Tapahtuman hinta: 

Liput 40 € / 38 € / 28 €

Show & Dinner liput 60 € / 58 €

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupunginteatteri
014 266 0110
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Vapaudenkatu 36, Jyväskylä
Tapahtuman www-sivut: