Hyppää pääsisältöön
Kuva
Opastus taidemuseossa keväällä 2018
Pääsisältö

Näyttelyihin järjestetään yleisö- ja tilausopastuksia. Yleisöopastukset ovat yleensä maksuttomia, tilatut opastukset ovat maksullisia. Koululaisille ja opiskelijoille etukäteen varatut opastukset ovat ilmaisia ti–pe 8–16.

Vieraskielisiä opastuksia järjestetään viikonloppuisin vain sopimuksesta. 

Opastukset on varattava etukäteen. Sovitun opastuksen voi perua veloituksetta 2 vuorokautta ennen varattua aikaa. Opas on paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja odottaa ryhmää enintään 30 minuuttia varatun ajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, veloitetaan odotusajasta. Opas jää vain, mikäli hänellä ei ole muita sitoumuksia. Tilattu opastus veloitetaan joka tapauksessa, mikäli sitä ei ole määräaikaan mennessä peruutettu.

Voit myös tilata itsellesi Kulttuuriluotsin kaveriksi näyttely- tai museokäynnille. Kulttuuriluotsi ei ole opas vaan ”yhdessä ihmettelijä”, jonka kanssa voit keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Museovierailu on kulttuuriluotsin kanssa ilmainen alle 5 hengen ryhmille. Luotsin voi tilata kuka tahansa itselleen tai ystävälleen, omaiselleen tai asiakkaalleen.

Lisätietoja

museolehtori Sirpa Turpeinen
p. 050 542 0591
sirpa.turpeinen[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
taidemuseo
opastus